Zinzino BalanceOil+ vegansko omega-3 olje, okus limona, 300 ml

102,00 

102,00 

Zinzino BalanceOil+ vegansko omega-3 olje, okus limona, 300 ml

102,00 

BalanceOil+ je sinergična mešanica visoko kakovostnega omega-3 veganskega olja.

Nadpovprečno visoka vsebnost EPA in DHA na porcijo – 1208 mg!

 • Olje morskih mikroalg z visoko vsebnostjo EPA, DHA in DPA: 1200 mg na odmerek.
 • Ekstra deviško oljčno olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline in polifenolov.
 • Olje iz semen rastline Ahiflower z visoko vsebnostjo SDA, ALA in GLA.
 • Veganski vitamin D3 iz lišajev.

Pomaga zaščititi celice pred oksidacijo in pripomore k ohranjanju dobrega omega-6: 3 razmerja: tako podpira normalno funkcijo možganov, srca ter imunskega sistema.

Zinzino BalanceOil+ vegansko omega-3 olje, okus limona, 300 ml

Sinergična mešanica olja morskih mikroalg z visoko vsebnostjo EPA, DHA in DPA, ekstra deviško oljčno olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline in polifenolov, olje iz semen rastline Ahiflower z visoko vsebnostjo SDA, ALA in GLA ter veganski vitamin D3 iz lišajev.

BalanceOil + vegansko omega-3 olje pomaga zaščititi celice pred oksidacijo in pripomore k ohranjanju dobrega omega-6: 3 razmerja, ki podpira normalno funkcijo možganov, srca ter imunskega sistema.

Kdo potrebuje omega-3 maščobe?

Veganska prehrana je pogosto bogatejša s hranili, kot so vlaknine, vitamin C in fitokemikalije. A nekatera mikrohranila je vseeno dobro, da jih dodajamo k prehrani, če si želimo optimalnega zdravja: dve izmed teh sta zagotovo vitamin D in omega-3 maščobe. Dovoljšen vnos vitamina D je problematičen pri vsej populaciji ljudi in ga je zato nujno potrebno dodajati.

Z omega-3 maščobami so precej bogate ribe, saj se hranijo z mikroalgami, ki imajo visoke vsebnosti slednjih maščob. A ker na veganski prehrani ne uživamo živil živalskega izvora, se poslužujemo rastlinskih virov omega-3 maščob: te sicer najdemo v živilh kot so lanena, chia semena ter orehi, a žal pa se te ne nahajo v njihovi dolgoverižni obliki – EPA in DHA, ki je tako pomembna za naše zdravje.

Ker je pretvorba iz srednjih v dolgoverižne omega-3 m.k. v telesu zelo majhna, moramo te v svojo prehrano vnesti s pomočjo dopolnil, ki vsebujejo omega-3 maščobe pridobljene direktno iz mikroalg (torej brez vmesnega člena – rib).

To najdete tudi v izdelku Zinzino BalanceOil+, ki je odličen za vse, ki rib ne uživate (dovolj) in iščete alternativo ribjemu olju.

✓ Vlogo pri ohranjanju vida.*
✓ Vlogo pri delovanju možganov.*
✓ Vlogo pri delovanju srca.**
✓ Vlogo, da prek matere pomaga pri normalnem razvoju oči pri fetusu in dojenčku, dojenem z materinim mlekom.

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
*** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg DHA poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in EPA.

V odmerku 7,5 ml dnevno pa skupno zaužijete kar 1208 mg EPA in DHA skupno!
 • 100% veganski, naravni vir EPA in DHA iz morskih alg.
 • Podpira zdravje možganov, srca in vida.
 • Prispeva k normalnemu imunskemu sistemu, saj dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3 (100 % PDV).
 • Pomaga ohranjati dobre ravni EPA in DHA v telesu.
 • Pomaga vzdrževati optimalno raven razmerja omega-6: 3 v telesu.
 • Pomaga ohranjati raven polifenolov v telesu za zaščito lipidov v krvi pred oksidativnim stresom. Za to je odgovoren hidroksitirosol iz oljk v primeru dnevnega odmerka  5 mg ali več.
 • Podpira zdravo in normalno delovanje oči saj vsebuje 700 mg DHA na dnevni odmerek.
 • Prispeva k zdravim kostem, dobri mišični funkciji, ohranja zdravje zob in pripomore k normalni delitvi celic, saj dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3
 • Podpira normalno raven trigliceridov v krvi, vzdržuje normalni krvni tlak in normalno raven kalcija v krvi.

 

Sestavine:

hladno stiskano oljčno olje, olje iz mikroalg Schizochytrium sp., rafinirano olje Ahiflower®, aroma (naravna aroma limone), antioksidanti (izvleček bogat s tokoferolom), vitamin D3 (holekalciferol iz rastlinskega izvlečka).

Povprečna hranilna vrednost:

Povprečna hranilna vrednost v: 7,5 ml 12 ml
Skupne omega-3 maščobne kisline 1764 mg 2822 mg
Olje alg 2092 mg 3348 mg
od tega EPA 492 mg 787 mg
od tega DHA 716 mg 1146 mg
od tega DPA 115 mg 184 mg
Echijevo olje 968 mg 1550 mg
od tega SDA 130 mg 209 mg
od tega ALA 310 mg 496 mg
od tega GLA 101 mg 162 mg
Oljčno olje 3986 mg 6377 mg
od tega oleinska kislina (omega-9) 3279 mg 5247 mg
od tega polifenoli 3,4 mg 5.5 mg
Vitamin D3 (250 % of RV*) 12,6 ug
Vitamin D3 (400 % of RV*) 20 ug

*RV = referenčna količina

Aktivne učinkovine v izdelku Zinzino BalanceOil +

OLJE ALG

Olje, pridobljeno iz morskih mikroalg Schizochytrium sp. je bogato z maščobnimi kislinami omega-3, eikosapentaenojsko kislino (EPA) in Dokozaheksaenojska kislino (DHA). To je vegetarijanska/vegansk različica EPA in DHA, ki ponuja trajnostno aleternativo tradicionalnim ribjim oljem. Proizvedeno v proizvodnem obratu v ZDA, ki je pod strogim nadzorom FDA in tako zagotavlja kakovost na najvišjem nivoju.

AHIFLOWER  OLJE

Hladno stisnjeno Ahiflower olje (olje iz semen rastline navadno ptičje seme) je obdelamo pri nizki temperaturi in očiščeno, da dobi jasen, bled rumenkast videz in nevtralen vonj. Je brez GSO in bogato z omega-3 maščobnimi kislinami: SDA (stearidonska kislina) in ALA (alfa-linolenska kislina), vsebuje pa tudi omega- 6 maščobne kisline: GLA (gama-linolensko). To olje je dobra izbira, saj ima ta idealen maščobno-kislinski profil. Vsebuje dvakrat več omega-3 kot omega-6 maščob in zato lahko pripomore k boljšemu razmerju med omega-6 in omega-3. Ahiflower olje vsebuje tudi redko omega-3 maščobno kislino SDA, ki se v telesu petkrat bolje pretvori v EPA kot bolj pogosta omega-3 kislina ALA, ki jo npr. najdemo v lanenih semenih. Echijevo olje vsebuje tudi dragoceno GLA omega-6 maščobno kislino.

EKSTRA DEVIŠKO OLIVNO OLJE

Izbrana je bila španska oljka Picual zaradi bogastva omega-9 m.k. in zaradi zelo visoke vsebnosti antioksidantov. Izredno kvalitetnim olivam  v procesu odstranijo samo koščice in hladno stiskajo le plodove. Olje je zaradi tega postopka bogato z omega-9 (oleinsko maščobno kislino) maščobami in ima zelo visoko vsebnost antioksidatnov – polifenolov (nad 750 mg/kg), ki celice ščitijo pred oksidacijo.

VITAMIN D3

Veganski vitamin D3 (holekalciferol), ki se nahaja v tem izdelku je zelo poseben, saj gre za rastlinski vir in je ekološko pridobljen iz lišajev, ki kopičijo velike količine koristnih hranil, vključno z vitaminom D3. Izvlečku vitamina D3 je dodano tudi nekaj kokosovega olja za boljšo topnost (gre za maščobotopen vitamin). Vitamin D3 ima veganski certifikat in je seveda brez GSO.

NARAVNI TOKOFEROLI

Mešanica tokoferolov se pogosto uporablja kot vir antioksidantov v prehranskih dopolnilih. Uporabljeni naravni tokoferoli so narejeni iz visoko rafiniranih destilatov sojinega olja, ki so dodatno obdelani in zato ne vsebujejo sojinih beljakovin – kar pomeni, da ni prisotnih alergenov. Tipična sestava: alfa-, beta-, gama- in delta-tokoferoli.

 

Uporaba: 0,15 ml na kilogram telesne teže. Prilagodite odmerek glede na telesno težo. Odrasli s telesno maso 50 kg: 7,5 ml dnevno. Odrasli s telesno maso 80 kg: 12 ml dnevno. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso namenjena kot nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Število odmerkov: 40 odmerkov/7,5 ml za 1200 mg EPA in DHA. 80 odmerkov/3,75 ml za 600 mg EPA in DHA.

POZOR: Če jemljete zdravila za redčenje krvi, se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo BalanceOil Vegan+.

Shranjevanje: Zaprt izdelek shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek shranjujte v hladilniku in ga porabite v 45 dneh. Olje lahko pri temperaturah nižjih od 4 °C postane motno zaradi strjevanja oljčnega olja. Olje se zopet zbistri pri sobni temperaturi. Hranite zunaj dosega otrok.

Neto količina: 300 ml

Če v zavihku ni deklaracije velja ena od sledečih točk:

 • Če se nahajate na paketu ki vsebuje več izdelkov si lahko ogledate deklaracijo na posameznih izdelkih.
 • Deklaracija se lahko nahaja v samem opisu izdelka.

Kdaj lahko dobim izdelek?

Vsa naročila oddana od ponedeljka do petka do 13. ure, ki imajo izbran način plačila po povzetju ali s kartico, bodo še isti dan odposlana in dostavljena naslednji delovni dan. Če si izbral/a plačilo preko predračuna, pa počakamo na nakazilo, nato paket odpremimo. Če je plačilo prejeto do 13. ure, bo paketek odpremljen še isti dan. Okviren čas dostave paketov v Sloveniji je 1-2 delovna dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko čas odpreme paketov in posledično dostave podaljša za nekaj dni, zato lahko pred oddajo naročila (v kolikor se ti z dostavo zelo mudi) informacijo o predvidenem času dostave preveriš na mailu info@super-hrana.si ali preko klica na +386 40 525 583

Kako bo izdelek dostavljen?

Za dostavo paketov sodelujemo z dostavno službo GLS Slovenija in Pošto Slovenija. Če je naročilo večje od 60 €, je dostava brezplačna, v tem primeru jo bomo poslali z GLS Slovenija. V primeru naročila do 60 €, kjer je dostava plačljiva, pa lahko izbereš možnost dostave preko GLS ali preko Pošte Slovenija. Ob odpremi paketa prejmeš sms z obvestilom o okvirnem času dostave, pred dostavo pa te bo kurir še poklical. Običajno je dostava v roku 1-2 delovnih dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko ta čas podaljša za nekaj dni. V primeru, da te v času dostave na naslovu ni, lahko svoj paket preusmeriš na drug naslov ali na paketomat , kjer te bo počakal še 3 dni. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave z GLS Slovenija znaša 3,50 € (ter s Pošto Slovenije 4,50 €) za vsa naročila do vrednosti 60 €. Pri nakupu izdelkov nad 60 €, pa poštnino častimo mi. V tem primeru bo paket dostavljen z GLS Slovenija. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Osebni prevzem

Osebni prevzem izdelkov pri nas ni možen. Nekateri naši izdelki (Sunwarrior) so na voljo tudi v maloprodajnih trgovinah po Sloveniji. Lahko nas pokličeš +386 40 525 583 in ti zaupamo, kje ga lahko kupiš. Če se ti zelo mudi z dostavo, GLS nudi tudi dostavo isti dan le v nekaj urah ob doplačilu dostave, vendar je to potrebno posebej naročiti.

Kako lahko plačam?

 • Po povzetju ob dostavi paketa (kurirju predaš gotovino ali plačaš s kartico, seboj ima prenosni POS terminal)
 • Po predračunu (ob naročilu prejmeš UPN nalog, katerega poravnaš na naš TRR)
 • Preko bančne kartice (Visa, BA Maestro, MasterCard, Visa Electron) direktno v spletni trgovini. Nakup je 100 % varen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zinzino BalanceOil+ vegansko omega-3 olje, okus limona, 300 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Omega-3 vegansko olje z EPA & DHA Vivolife, 60 mlOmega-3 vegansko olje z EPA & DHA Vivolife, 60 ml

  Omega-3 vegansko olje z EPA & DHA Vivolife, 60 ml

  33,99 
 • NatureVibe Complete Vegan Omega 3 (60 kapsul)

  NatureVibe Complete Vegan Omega 3 (60 kapsul)

  32,90 
 • Omega-3 vegansko olje z EPA & DHA (60 kapsul)Omega-3 vegansko olje z EPA & DHA (60 kapsul)

  Omega-3 vegansko olje z EPA & DHA (60 kapsul)

  39,97 
 • Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami, 200 ml

  Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami, 200 ml

  19,95 
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE
Zinzino BalanceOil+ vegansko omega-3 olje, okus limona, 300 ml

102,00 

102,00