Čiščenje telesa ali 9-dnevni Cleanse s Katarino

Ste utrujeni, imate določene nepojasnjene simptome in si želite “prehranskega reset-a”?

Namen tega čiščenja je izkoreniniti toksine in patogene organizme shranjene globoko v naših organih. 

Če živimo z določenimi kroničnimi simptomi lahko hitro izgubimo občutek kako se je počutiti zares dobro.

Ko naši simptomi vodijo naš dan in nižajo kvaliteto življenja se lahko počutimo, da zdravje ni več v naših rokah. Takrat je popoln trenutek da naše telo, predvsem pa jetra in druge organe globoko očistimo toksičnih snovi, ki so razlog za naše simptome.

Izvirno čiščenje 3:6:9 (avtor: Anthony William) lahko pomaga odstraniti in izboljšati simptome in stanja kot so: povišan holesterol, povišan pritisk, brain fog, migrene, anksioznost, ekczemi, akne, depresija, napenjanje in napihovanje, vrtoglavica, omotičnost, artritis, utrujenost, različna nedelujoča reproduktivna stanja, stanje ščitnice.

Protokol je pripravljen po navodilih Anthony Williama, ki ga je prilagodila Katarina Katanec, mag. inž. Prehrane. Skozi celoten program čiščenja Katarina ves čas nudi podporo vsakemu udeležencu.

Za koga je to čiščenje primerno?

  • Za vse, ki si želite prehranskega »reset-a«.
  • Za vse, ki si želite očistiti svoje telo toksinov, patogenih organizmov, virusov in bakterij, ter tako pomagati imunskemu sistemu, da bo med zimo boljše deloval in nas dobro varoval.
  • Za vse, ki se borite z visokim pritiskom, povišanim/ zmanjšanim holesterolom, prebavnimi težavami, slabo prebavo, težavami s kožo, ščitnico, reproduktivnim sistemom in mnogimi drugimi težavami.

Kaj zajema program čiščenja 3:6:9?

  • Uvodno spletno predavanje z navodili
  • 9 – dnevni jedilnik z recepti
  • Nakupovalni seznam
  • Vodeno čiščenje in vsakodnevno podporo
  • Informacije in individualne nasvete glede prehrane

Kaj potrebujete poleg programa?

Cena in pričetek programa?

Cena prvotnega izvajanja programa je 72 eur z DDV. Po oddani prijavi boste povabljeni na prvo brezplačno predavanje ter prejeli predračun za pričetek programa, ki vam ga bo poslala Katarina. Čas trajanja programa je od 17. 9. do 25. 9. 2021

Brezplačno predstavitveno predavanje: sreda, 15. 9 . ob 19:00h

Pričetek programa: 17. 9. 2021 (traja 9 dni do vključno 25. 9. 2021)

Kje se lahko prijavite?

Vašo prijavo na program, vprašanja in druge informacije pošljite na katarina@super-hrana.si

Več o Katarini:  Katarina Katanec je leta 2016 sem diplomirala Živilstvo in Prehrano na Biotehniški fakulteti. Leta 2019 je končala magistrski študij Prehrana na Univerzi v Ljubljani.

(Pre)hrana predstavlja velik del njenega življenja. Z veseljem raziskuje različne prehranske kulture in spoznava psihologijo prehranjevanja. Je ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga in rada ustvarja preproste ter hitre recepte s polnovrednimi rastlinskimi živili, ki zagotavljajo gorivo za njen vsakdanjik.

Njeno poslanstvo je poudarjati pomembnost preventive pred kurativo. Skozi svoj poklic izobražuje o vplivu in pomembnosti prehrane v vsakdanjiku. Več: https://www.katarinakatanec.com

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE