Granole, kaše, žita in testenine

Granole, kaše in žita za za zajtrk ali malico. Izbirate lahko med najboljšimi granolami – po okusu in hranilnih vrednostih. Za kosilo ali večerjo pa si privoščite odlične ekološke in brezglutenske testenine Free by Doves Farm.

Presna granola DrobTinka se ne peče, ampak dehidrira v dehidratorju pri temperaturi do 45 stopinj Celzija. Zaradi tega se ohranijo vsi encimi, vlaknine, vitamini in hranilna vrednost sestavin. Presne granole DrobTinka so narejene so iz zemeljskih mandljev, ki vsebujejo velik delež vlaknin probiotične narave. Zemeljski mandlji niso oreščki, so gomolji, zato je drobTinkina granola primerna tudi za tiste, ki imajo intoleranco na oreščke. Vse granole vsebujejo skrbno izbrane ekološke presne surovine BREZ GLUTENA, BREZ MLEKA in BREZ SLADKORJA. Vsebujejo le naravno prisotne sladkorje iz sadja, npr. banane, jabolka, jagodičevja ali baobaba. Granolo uživamo kot prigrizek iz vrečke ali pa jo prelijemo z rastlinskim napitkom ali jogurtom (npr. kokosovim) in si s tem pripravimo odličen zajtrk, malico ali večerjo.

Na svoj račun boste prišli tudi vsi, ki se prehranjujete brezglutensko, saj granole, kaše in žita znamke Drobtinka in testenine znamke Freee by Doves Farm ne vsebujejo glutena. Vse te izdelke pa združujejo tudi ekološke sestavine.

Prikazovanje 1–20 od 22 rezultatov

SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE