Košarica
V košarici ni izdelkov.

BLOG

Višnjev kolagenski drobljenec
Višnjev kolagenski drobljenec (ali ang. crumble) je sladica, ki je sestavljena iz dveh plasti: hrustljavo zapečenih ovsenih kosmičev z mandljevo moko in višnjami ter svežega jogurta. Neja je drobljencu pričarala poseben okus po slani karameli s Sunwarrior Kolagenskimi gradniki.
Ko izbiramo živila, je vedno najboljše, da izberemo sezonska, saj bomo tako prejeli kar največ hranil in koristnih snovi za telo. Zakaj je temu tako se mogoče sprašujete? Sezonska živila so obrana na vrhuncu svoje zrelosti in tako vsebujejo kar največ možno hranilnih snovi. Ta živila so načeloma tudi cenovno bolj dostopna in sveža.
Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
Najbrž že veste, da so beljakovine zelo pomembne za naš organizem. A na tem mestu se vam mogoče (kot najbrž še marsikomu) poraja vprašanje, koliko bi jih dnevno morali zaužiti? Povsem razumljivo, saj vprašanje ni tako enostavno, kot se mogoče sprva zdi.
Tako kot vse ostalo, tudi lase hranimo od noter navzven. Posebej ob menjavi letnih časov jim bo kura z vsakodnevnimi takimi kašicami zelo koristila, svojo hvaležnost pa bodo s hitrejšo rastjo in večjim sijajem vaši lasje izkazali že par tednov po njej.
Zakorakali smo v čas prehladov in gripe, ko se nam zdi, da je le vprašanje časa, kdaj bomo zboleli ali pa se vsaj prehladili. Vendar z dobrim in okrepljenim imunskim sistemom ni nujno, da je temu tako. Obstaja veliko načinov, s katerimi lahko zmanjšamo možnost bolezni in s katerimi ohranimo dober imunski sistem tja do pomladi, ko se vse spet ogreje.
Jesen na krožniku nam pričarajo prav buče, ki se vrhunsko obnesejo tako v slanih kot sladkih jedeh. V tej jesenski smuti skledi navdušujejo ne le z barvo, ampak tudi z okusom. Že po čudoviti oranžni barvi lahko sklepamo, da so buče dober vir beta karotena (vitamina A).
Ta panna cota je brez mlečnih izdelkov, narejena iz kokosovega mleka in probiotikov. Je izredno rahla, rahlo prebavljiva, brez glutena in rafiniranega sladkorja. Zelo okusna jesenska sladica.
Cmoki so jed h kateri lahko pristopamo tudi na mnogo bolj polnovreden način, kot smo ga vajeni. Svoje cmoke pripravljam iz le 3 sestavin: krompirja, ovsenih kosmičev in poljubnega sezonskega sadja. No, za piko na i, sem jih na koncu, namesto v klasičnih drobtinah, povaljala v mešanici kokosove moke, datljevega sladkorja in hibiskusa v prahu- ta prispeva živahno barvo + čudovita hranila, ki pomagajo k lepši in bolj žareči koži.
Osvežilne poletne lučke s tropskim pridihom za vroče poletne dni, ki vas bodo presenetile s svojim izjemnim okusom, saj so polna beljakovin, hkrati pa tudi ostalih gradnikov za kolagen. Okus ananasa in mete pa jim data osvežilno tropsko noto. Vsebuje samo 5 glavnih sestavin in zadostno mero beljakovin za popolno dopoldansko ali popoldansko malico. Priporočamo 2 lučki na osebo.

Oglejte si več

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.