Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio, 25 g

44,95 

Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio, 25 g

44,95 

Mountaindrop Shilajit je 100 % čista in avtentična gorska smola, imenovana tudi mumio ali mumie. Gre za rastlinsko-mineralni kompleks, ki vsebuje več kot 85 telesu koristnih spojin.

 • Najčistejša sedimentna smola mumie v naravni obliki.
 • Pakirano v zaščitnem kozarčku.
 • Testirano v neodvisnem laboratoriju.

Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio, 25 g

100% čista in avtentična, premium gorska smola shilajit 

MOUNTAINDROP Shilajit, imenovan tudi mumijo ali mumie, je 100% naravna smolnata snov temnorjave barve, ki izvira iz neokrnjenih gorovjih Altaja (gorovja v Srednji in Vzhodnji Aziji, ki se razprostira preko območij Kitajske, Mongolije, Rusije in Kazahstana., Kavkaza in Tibeta.

Ta dragocena gorska smola nastaja na več kot 3000 metrih nadmorske višine iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok in se na posameznih mestih tako zgosti, da začne tvoriti stalagmite ali pa se zbira v lužah bogate temne smole. Tovrstna nahajališča predstavljajo primarni vir shilajita, kjer ga domačini nabirajo v neokrnjeni, izvorni obliki.

Med počasnim razkrojem rastlinja nastaja rastlinsko-mineralni kompleks, ki vsebuje več kot 85 telesu koristnih spojin. Tradicionalno se uporablja v Ajurvedi, danes pa je poznan kot zelo varno in učinkovito prehransko dopolnilo.

V Aziji je Shilajit izjemno cenjen, ker podpira mentalne in kognitivne funkcije ter številne fizične, čustvene in duhovne procese.

Koristni učinki Mountaindrop shilajit smole

Ima:

 • antioksidativne lastnosti.

Podpira:

 • mentalne in kognitivne funkcije,
 • delovanje imunskega sistema,
 • moške in ženske spolne funkcije,
 • metabolizem maščob in sladkorjev.

Sestava Mountaindrop shilajit smole

65-80 % mineralna osnova, 20-35 % organska snov. Minerali v Mountaindrop mumie smoli so v ionski obliki, kar omogoča boljšo absorpcijo v tkiva in višji potencial delovanja:

 

 • več kot 85 mineralov v ionski obliki (magnezij, kalcij, fosfor, železo …)
 • 60 makro- in mikroelementov
 • širok spekter vitaminov (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C…)
 • esencialne in neesencialne aminokisline
 • monosaturirane in polisaturirane maščobne kisline
 • fosfolipidi
 • selen
 • humična kislina
 • fulvična kislina

Med številnimi koristnimi hranili, ki jih vsebuje šilajit, je tudi fulvična in huminska kislina. Študije kažejo, da lahko ti dve kislini na molekularni ravni izboljšata absorpcijo hranil v telesu, kar znatno poveča učinkovitost in moč shilajita.

 

Zakaj izbirati shilajit v obliki smole – kapljic?

Shilajit gre skozi preprost postopek čiščenja, v katerem se ohrani vsa njegova prvinskost, izvorne sestavine in prvobitna energija. Obenem pa proces čiščenja zagotavlja, da je smola varna, neoporečna in primerna za uživanje.

Izvorna oblike shilajita je čista smola, ki se uživa v obliki kapljic. Na tržišču je sicer dostopna tudi v drugih oblikah, kjer je potrebna dodatna obdelava in dodajanje raznih drugih snovi. V teh postopkih predelave pa shilajit žal izgublja svoje dragocene učinkovine.

Mountaindrop shilajit je zato ohranjen v svoji prvobitni obliki smole, brez poseganja v njegovo bistvo izvornosti. Prečiščen je s pomočjo čiste in tople izvirske vode, brez uporabe kemikalij. Po preprostem postopku čiščenja je ročno vlit v informirane steklene posodice, ki omogočijo, da se čista prvobitna energija narave ohranja v izvorni obliki.

 

Pakirano v informiranem vijoličnem steklu za ohranjanje vseh hranil

Način pakiranja močno vpliva na kakovost izdelka. Mountaindrop shilajit je pakiran in ročno vlit v posebnem informiranem vijoličem steklu, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ohranja dragocena hranila v smoli. Tudi po dolgotrajnem shranjevanju ostane popolnoma varen za uživanje.

Testirano v laboratorijih

Mountaindrop shilajit ima opravljene vse potrebne laboratorijske analize, in to dvakrat. Prvič je testiran v Sibiriji, drugič pa v EU s strani neodvisnega laboratorija. Dvojno testiranje zagotavlja, da ne vsebuje težkih kovin in je mikrobiološko neoporečen ter 100% varen za uživanje.

Izdelek je preverjen tudi za avtentičnost in čistost. Zavedamo se, da je za uporabnika bistveno, da pozna izvor surovine in da ima zagotovilo, da v roki resnično drži avtentičen shilajit. Zato s testiranjem avtentičnosti za Mountaindrop shilajit preverjamo izvor izdelka in kemijsko strukturo, ki mora dosegati specifične standarde.

 

ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Sodoben življenjski slog je zaznamovan s stresom. Hiter tempo življenja od nas zahteva zbranost, mentalno moč in dovolj energije, da se soočimo z izzivi vsakdanjika.

Mountaindrop Shilajit dokazano podpira mentalne in kognitivne funkcije ter podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Učinkuje v mentalnem in fizičnem pogledu ter tako pomaga, da se zbudite polni življenjske energije in elana, izkoristite dan ter razvijete svoje potenciale!

ZA MENTALNE IN KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI

Stres in odgovornost na delovnem mestu za marsikoga predstavlja velik izziv. Za upočasnitev starostnega upadanja kognitivnih funkcij je smiselno trenirati spomin, pozornost in sposobnost sklepanja.

Mountaindrop shilajit podpira mentalne in kognitivne funkcije. To vam omogoči, da se bolje soočite s stresnimi situacijami in ste visoko učinkoviti na delovnem mestu ter vam pomaga, da tudi v zrelih letih ohranjate zbranost, jasnost ter ostrino misli.

ZA ZDRAVJE ŽENSK

Žensko hormonsko ravnovesje je izjemnega pomena za dobro počutje, zadovoljstvo in kvaliteto življenja. To pomeni urejen menstrualni cikel brez PMS, zdrava plodnost in prehod v menopavzo brez hudih neprijetnih simptomov. Ženske so podvržene tudi večjemu tveganju za nastanek osteoporoze te okužbe sečil.

Mountaindrop shilajit podpira ženske spolne funkcije, pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel, pomaga ohranjati močne kosti in zdrave sklepe, pomaga pri normaliziranju telesne teže ter pomaga ohranjati zdrav urinarni sistem.

 

ZA ZDRAVJE MOŠKIH

Stres in številne odgovornosti v vsakdanjem življenju moškega zahtevajo veliko energije ter lahko spodkopavajo fizično ter mentalno ravnovesje. Neredko se pojavi upad testosterona, kar lahko negativno vpliva na številna druga področja življenja – od športnih rezultatov do spolnih funkcij.

Mountaindrop Shilajit neposredno podpira moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Poleg tega podpira mentalne in kognitivne funkcije ter pomaga pri normaliziranju telesne teže.

 

ZA ŠPORTNE DOSEŽKE

Za športne dosežke in podiranje lastnih rekordov je osnova dobro zdravje in počutje. Redna telesna aktivnost je velik porabnik energije in predstavlja neke vrste stres za telo, zato je še toliko bolj pomembna skrb za imunski sistem.

Mountaindrop Shilajit se zelo izkaže v tem pogledu, saj sta hitra regeneracija in močan imunski sistem vitalnega pomena za vzdržavenje zdravja ter doseganje športnih rezultatov. Tecite hitreje, dvignite več ali se povzpnite na višji vrh!

ZA HORMONSKO RAVNOVESJE IN ZADOVOLJNO SPOLNOST

Hormoni so močno povezani z razpoloženjem, libidom in zadovoljstvom pri spolnosti. Shilajit dokazano podpira ženske in moške spolne funkcije, pomaga uravnovešati menstrulni cikel ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Poskrbite, da vsakdanje skrbi in stres ne bodo negativno vplivale na vaše spolno življenje!

 

ZA LEPOTO IN ZDRAVJE KOŽE

Koža je naš največji organ in ščit pred vplivi okolja. Neverjetne regeneracijske sposobnosti kože lahko podpremo od znotraj in od zunaj.

Mountaindrop shilajit ni le izjemno prehransko dopolnilo, ki ima dokazan pomlajevalni učinek ter pomembne antioksidativne lastnosti, ampak ima transformativne rezultate tudi pri zunanji, kozmetični uporabi.

 

ZA VITALNO STARANJE

Proces staranja je naraven in ga ne moremo ostaviti, lahko pa ga upočasnimo. V zlatih letih lahko ohranjamo vitalnost tudi tako, da skrbimo za fizično aktivnost, zdravje našega srčno-žilnega sistema, fleksibilnost sklepov ter za pozitivno naravnanost. Ne samo telesne mišice, tudi naše kognitivne in mentalne funkcije potrebujejo trening.

Mountaindrop shilajit pomaga ohranjati močne kosti in zdrave sklepe, podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev, pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate.

Sestava:

100% mumie-shilajit.

 

Uporaba:

1-3-krat dnevno vzemite eno merilno žličko (0,2 g) in jo popolnoma raztopite v topli vodi ali čaju s temperaturo pod 39 °C.

Shilajit smola se tradicionalno uživa raztopljena v topli vodi, čaju ali mleku. Priporočamo uživanje s filtrirano in neklorirano vodo. Začetni odmerki naj bodo v velikosti pšeničnega zrna, kasneje pa do velikosti grahovega zrna. Raztopini lahko dodamo tudi prečiščeno maslo ghee, kokosovo maslo ali med. Mountaindrop shilajit se lahko uživa v kombinaciji z drugimi superživili in povečuje njihov potencial.

ODMEREK: 0,2 do 0,6 g dnevno (velikost grahovega zrna). Po treh tednih jemanja se priporoča enotedenski premor.

Shilajit - uporaba

 

Za koga Mountaindrop shilajit ni primeren?

Ker vpliva na metabolizem sladkorjev, naj si sladkorni bolniki redno preverjajo raven krvnega sladkorja. Zaradi vsebnosti fenilalanina se odsvetuje tudi bolnikom s fenilketonurijo.

V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

 

Opozorila:

 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Neto: 25 g

Polni in proizvaja: BTI KI TRENING d.o.o, Novi svet 6, 4220 Škofja Loka

Država porekla: Rusija, Altajsko gorovje

Če v zavihku ni deklaracije velja ena od sledečih točk:

 • Če se nahajate na paketu ki vsebuje več izdelkov si lahko ogledate deklaracijo na posameznih izdelkih.
 • Deklaracija se lahko nahaja v samem opisu izdelka.

Kdaj lahko dobim izdelek?

Vsa naročila oddana od ponedeljka do petka do 13. ure, ki imajo izbran način plačila po povzetju ali s kartico, bodo še isti dan odposlana in dostavljena naslednji delovni dan. Če si izbral/a plačilo preko predračuna, pa počakamo na nakazilo, nato paket odpremimo. Če je plačilo prejeto do 13. ure, bo paketek odpremljen še isti dan. Okviren čas dostave paketov v Sloveniji je 1-2 delovna dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko čas odpreme paketov in posledično dostave podaljša za nekaj dni, zato lahko pred oddajo naročila (v kolikor se ti z dostavo zelo mudi) informacijo o predvidenem času dostave preveriš na mailu info@super-hrana.si ali preko klica na +386 40 525 583

Kako bo izdelek dostavljen?

Za dostavo paketov sodelujemo z dostavno službo GLS Slovenija in Pošto Slovenija. Če je naročilo večje od 60 €, je dostava brezplačna, v tem primeru jo bomo poslali z GLS Slovenija. V primeru naročila do 60 €, kjer je dostava plačljiva, pa lahko izbereš možnost dostave preko GLS ali preko Pošte Slovenija. Ob odpremi paketa prejmeš sms z obvestilom o okvirnem času dostave, pred dostavo pa te bo kurir še poklical. Običajno je dostava v roku 1-2 delovnih dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko ta čas podaljša za nekaj dni. V primeru, da te v času dostave na naslovu ni, lahko svoj paket preusmeriš na drug naslov ali na paketomat , kjer te bo počakal še 3 dni. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave z GLS Slovenija znaša 3,50 € (ter s Pošto Slovenije 4,50 €) za vsa naročila do vrednosti 60 €. Pri nakupu izdelkov nad 60 €, pa poštnino častimo mi. V tem primeru bo paket dostavljen z GLS Slovenija. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Osebni prevzem

Osebni prevzem izdelkov pri nas ni možen. Nekateri naši izdelki (Sunwarrior) so na voljo tudi v maloprodajnih trgovinah po Sloveniji. Lahko nas pokličeš +386 40 525 583 in ti zaupamo, kje ga lahko kupiš. Če se ti zelo mudi z dostavo, GLS nudi tudi dostavo isti dan le v nekaj urah ob doplačilu dostave, vendar je to potrebno posebej naročiti.

Kako lahko plačam?

 • Po povzetju ob dostavi paketa (kurirju predaš gotovino ali plačaš s kartico, seboj ima prenosni POS terminal)
 • Po predračunu (ob naročilu prejmeš UPN nalog, katerega poravnaš na naš TRR)
 • Preko bančne kartice (Visa, BA Maestro, MasterCard, Visa Electron) direktno v spletni trgovini. Nakup je 100 % varen.
Teža 10,00000000 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio, 25 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE
Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio, 25 g

44,95