NatureVibe Immunity +, močna formula za imunski sistem, 60 kapsul

24,99 

NatureVibe Immunity +, močna formula za imunski sistem, 60 kapsul

24,99 

NatureVibe Immunity + je močna formula za imunski sistem z vitaminom C in drugimi vitamini, minerali, zelišči, probiotiki ter gobo reishi.

 • Kombinacija Vitamina C + 19 aktivnih učinkovin omogoča sinergistično delovanje in močno podporo imunskemu sistemu.
 • 500 mg vitamina C.
 • Dodani naravni rastlinski viri (acerola, baobab, šipek, črni bezeg) omogočajo optimalno prebavoabsorbcijo in izkoristek.
 • Vsebuje tudi selen, cink, vitamin D in vitamin B6, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

NatureVibe Immunity +, močna formula za imunski sistem, 60 kapsul

NatureVibe Immunity + je močna formula za imunski sistem z vitaminom C in drugimi vitamini, minerali, zelišči, probiotiki ter gobo reishi.

Vsebuje vitamin C iz različnih virov (acerola, baobab, L-askorbinska kislina, šipek, črni bezeg). L-askorbinska kislina v močnem odmerku 500 mg pripomore k učinkovitemu delovanju, dodani rastlinski viri vitamina C pa omogočajo, da naše telo ta esencialen vitamin optimalno prebavi, absorbira ter uporabi. Na ta način je zagotovljen maksimalen izkoristek.

NatureVibe Immunity + vsebuje tudi selen, cink, vitamin D in vitamin B6, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Acerola, baobab, astragalus, črni poper, staran črni česen, oljčni listi, šipek, kurkuma, kajenski poper, reishi goba, črni bezeg, grenivkine peške in korenina ingverja vsebujejo antioksidante, vitamine, minerale, bioflavonoide, pektine, esencialna olja, likopen, karotenoide, rastlinske sterole, katehine, polifenole in druga fitohranila.

Kombinacija vitamina C in vseh naštetih 19 aktivnih učinkovin omogoča sinergistično delovanje in močno podporo imunskemu sistemu.

AKTIVNE UČINKOVINE V IZCELKU NATUREVIBE IMMUNITY +

Vitamin C + 19 sestavin

1. Vitamin C

Vitamin C je esencialni vitamin, ki ga človeško telo ne proizvaja samo, zato ga moramo nujno zaužiti s hrano ali s prehranskimi dopolnili. Je vodotopen vitamin, ki ga najdemo v sadju in zelenjavi, npr. v pomarančah, papriki, jagodah, kiviju in brokoliju. V telesu ima številne funkcije: med drugim ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, deluje antioksidativno in sodeluje pri nastajanju kolagena.

Zelo bogati naravni viri tega vitamina so acerola češnja, baobab, šipek in črni bezeg – izvlečki teh rastlin so poleg 500 mg vitamina C v obliki L-askorbinske kisline dodani vsaki kapsuli NatureVibe Immunity +.

Vitamin C je močan antioksidant, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativim stresom

Antioksidanti so molekule, ki ščitijo naše celice pred škodljivimi prostimi radikali. Če se prosti radikali prekomerno nakopičijo, pride do stanja oksidativega stresa, ki je povezan s številnimi kroničnimi boleznimi in stanji: kardiovaskularne in nevrodegenerativne bolezni, revmatoidni artritis, avtoimuna stanja in hitrejše staranje.

1. Vitamin C je močan antioksidant, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativim stresom

Antioksidanti so molekule, ki ščitijo naše celice pred škodljivimi prostimi radikali. Če se prosti radikali prekomerno nakopičijo, pride do stanja oksidativega stresa, ki je povezan s številnimi kroničnimi boleznimi in stanji: kardiovaskularne in nevrodegenerativne bolezni, revmatoidni artritis, avtoimuna stanja in hitrejše staranje.

2. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema

Vitamin C ima pri delovanju našega imunskega sistema pomembno funkcijo iz različnih vidikov. Spodbuja nastajanje belih krvnih celic (limfocitov T), ki organizem ščitijo pred infekcijami. Belim krvničkam pomaga k bolj učinkovitemu delovanju in jih ščiti pred prostimi radikali.

3. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob

Telo potrebuje vitamin C za proizvodnjo kolagena, ki je gradnik žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Ta deluje kot kofaktor – pomemben člen skupaj z aminokislinami (beljakovinami) pri biosintezi kolagena.

4. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti

Utrujenost, izčrpanost, pomanjkanje energije, šibkost so pogosto prvi znaki pomanjkanja vitamina C. Ti simptomi bi lahko bili povezani z nezadostno sintezo karnitina, za katero je bistvena prisotnost vitamina C. Karnitin sicer skrbi za transport dolgoverižnih maščobnih kislin v celične mitohondrije, kjer poteka proizvodnja energije. Na ta način torej vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi in v povezavi s tem k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

5. Vitamin C prispeva k normalnemu psihološkem delovanju in k delovanju živčnega sistema

Vitamin C sodeluje pri biosintezi nevrotransmiterjev in hormonov nadledvične žleze, ščiti nevrone pred oksidativnim stresom, regulira nevrotransmisijo (prenos informacij v možganih). Koncentracija vitamina C v človeškem telesu je najvišja ravno v možganih.

6. Vitamin C povečuje absorpcijo železa

Železo ima v našem telesu vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika in še številne druge funkcije. Zato je zelo pomembna vloga vitamina C tudi to, da povečuje absorpcijo železa.

Kdaj so potrebe po vitaminu C povečane?

Priporočen dnevni vnos vitamina C za odrasle ženske je 95 mg, za moške pa 110 mg.

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) višje dnevne vnose vitamina C od splošne populacije odraslih priporoča za skupine:
nosečnice od 4. meseca nosečnosti dalje,
✓ doječe matere,
✓ kadilci.

NIJZ tudi navaja, da so v nekaterih življenjskih okoliščinah potrebe po vitaminu C povišane:
hudi telesni napori (npr. težka fizična dela, tekmovalni šport),
trajni umski in duševni stres,
✓ zasvojenost z alkoholom in zdravili (barbiturati, antibiotiki),
nekatere kronične bolezni (sladkorna bolezen, kronične bolezni ledvic, ki zahtevajo dializo) in okužbe,
pri starejših, ki so zaradi težav z žvečenjem in drugače omejenih življenjskih pogojev podhranjeni ali stalno jemljejo zdravila.

2. Vitamin E

Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

3. Cink

Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Poleg tega ima cink vlogo pri:

 • presnovi kislin in baz,
 • presnovi ogljikovih hidratov,
 • kognitivnih funkcijah,
 • sintezi DNK,
 • plodnosti in razmnoževanju,
 • presnovi makrohranil,
 • presnovi  maščobnih kislin,
 • presnovi vitamina A,
 • sintezi beljakovin,
 • ohranjanju vida,
 • zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
 • delitvi celic.

Cink prispeva k:

 • ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože,
 • vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

4. Vitamin B6

Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Poleg tega ima vitamin B6 vlogo pri:

 • sintezi cisteina,
 • nastajanju rdečih krvničk,
 • uravnavanju delovanja hormonov.

Vitamin B6 prispeva k:

 • sproščanju energije pri presnovi,
 • delovanju živčnega sistema,
 • presnovi homocisteina,
 • presnovi beljakovin in glikogena,
 • normalnemu psihološkemu delovanju,
 • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

5. Selen

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pri delovanju ščitnice ter prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.

6. Vitamin D

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamin D prispeva tudi k:

 • normalni ravni kalcija v krvi,
 • normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
 • ohranjanju zdravih kosti,
 • delovanju mišic,
 • ohranjanju zdravih zob
 • in ima vlogo pri delitvi celic.

7. Acerola

Acerola

Acerola predstavlja enega najboljših naravnih virov vitamina C z visoko biorazpoložljivostjo. Acerola češnje vsebujejo 1000 do 4500 mg vitamina C na 100 g, kar je 50–100x toliko kot enaka količina pomaranče ali limone.
To superživilo vsebuje celo zbirko fitonutrientov: antioksidante, bioflavonoide, karotenoide, antocianine, provitamin A, vitamina B1 in B2, niacin, železo, fosfor in kalcij.

V študiji iz leta 2013 je bilo ugotovljeno, da se je v primerjavi s čisto askorbinsko kislino, bolje absorbirala askorbinska kislina iz soka acerole in se tudi v manjšem deležu izločila z urinom kot pa pri čisti askorbinski kislini. Na boljšo absorpcijo v primeru soka acerole naj bi vplivale preostale komponente, naravno prisotne v aceroli, ki v primeru dopolnjevanja s čisto askorbinsko kislino niso prisotne.

 

8. Baobab

Baobab - NutriHolis Immunity +

Baobab je drevo, ki zraste do 30 m visoko in obrodi velike sadeže z okusom po citrusih. Sadeži baobaba so bogati z vitaminom C, antioksidanti, vitaminom B6 ter minerali kalij, magnezij, železo in cink.
Študije raziskujejo njegovo protivnetno delovanje, ki ga pripisujejo visoki vsebnosti antioksidantov in polifenolov

 

 

 

 

9. Korenina astragalusa

Korenina astragalusa

Korenina astragalusa je cenjena v tradicionalni kitajski medicini. Zaradi koristnih fitokemikalij, ki jih vsebuje astragalus, njegovo učinkovanje preučujejo številne študije. V raziskavi, izvedeni na miših, so ugotovili, da deluje antimikrobno.

 

Sestavine: rastlinska kapsula: hidroksipropilmetil celuloza (HPMC), vitamin C (kot L-askorbinska kislina), sadna pulpa baobaba, izvleček acerole, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinski izvor), cink (kot cinkov citrat), vitamin E (kot DL-alfa-tokoferil acetat), Lactobacillus Acidophilus, izvleček korenine astragalusa (opnastega grahovca), sredstvo za povečanje prostornine: moka iz rjavega riža, izvleček gobe reishi, izvleček grenivkinih pešk, izvleček oljčnih listov, izvleček črnega popra (Piper Nigrum), izvleček črnega bezga, izvleček kajenskega popra (Capsicum Frutescens), selen (kot L-selenometionin), vitamin B6 (kot piridoksin hidroklorid), izvleček šipka, kurkuma (Curcuma Longa), vitamin D2 (kot ergokalciferol), izvleček staranega črnega česna, izvleček korenine ingverja (Zingiber Officinalis)

Proizvedeno v obratu, ki predeluje tudi žita, jajca, mleko in druge alergene.

Sestava:

Ena kapsula vsebuje: Količina % PDV*
Vitamin C 512 mg 640 %
Acerola** 384 mg /
Sadna pulpa baobaba 100 mg /
Korenina astragalusa** 90 mg /
Črni poper** (Piperin 2,5 mg) 65 mg /
Staran črni česen** 50 mg /
Oljčni listi** 40 mg /
Šipek** 25 mg /
Kurkuma** 25 mg /
Kajenski poper** 20 mg /
Reishi goba** 20 mg /
Črni bezeg** 20 mg /
Grenivkine peške** 15 mg /
Korenina ingverja** 10 mg /
Lactobacillus Acidophilus
(Nad 10 milijard CFU/g)
10 mg /
Vitamin E 5 mg α-TE (7.5 IU) 42 %
Cink 5 mg 50 %
Vitamin B6 1,5 mg 107 %
Selen 10 mcg 18 %
Vitamin D 2,5 μg (100 IU) 50 %

* = Priporočen dnevni vnos
** = Ekvivalent teži izvlečka
/ = Priporočen dnevni vnos ni določen

Uporaba: vzemite 1 kapsulo 1-krat do 3-krat dnevno ali po priporočilu zdravstvenega delavca.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje: Shranjujte na hladnem in suhem mestu, nedosegljivo otrokom.

Neto: 60 kapsul

Proizvedeno: Velika Britanija za Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur

Distributer in ekskluzivni zastopnik: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur

Če v zavihku ni deklaracije velja ena od sledečih točk:

 • Če se nahajate na paketu ki vsebuje več izdelkov si lahko ogledate deklaracijo na posameznih izdelkih.
 • Deklaracija se lahko nahaja v samem opisu izdelka.

Kdaj lahko dobim izdelek?

Vsa naročila oddana od ponedeljka do petka do 13. ure, ki imajo izbran način plačila po povzetju ali s kartico, bodo še isti dan odposlana in dostavljena naslednji delovni dan. Če si izbral/a plačilo preko predračuna, pa počakamo na nakazilo, nato paket odpremimo. Če je plačilo prejeto do 13. ure, bo paketek odpremljen še isti dan. Okviren čas dostave paketov v Sloveniji je 1-2 delovna dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko čas odpreme paketov in posledično dostave podaljša za nekaj dni, zato lahko pred oddajo naročila (v kolikor se ti z dostavo zelo mudi) informacijo o predvidenem času dostave preveriš na mailu info@super-hrana.si ali preko klica na +386 40 525 583

Kako bo izdelek dostavljen?

Za dostavo paketov sodelujemo z dostavno službo GLS Slovenija in Pošto Slovenija. Če je naročilo večje od 60 €, je dostava brezplačna, v tem primeru jo bomo poslali z GLS Slovenija. V primeru naročila do 60 €, kjer je dostava plačljiva, pa lahko izbereš možnost dostave preko GLS ali preko Pošte Slovenija. Ob odpremi paketa prejmeš sms z obvestilom o okvirnem času dostave, pred dostavo pa te bo kurir še poklical. Običajno je dostava v roku 1-2 delovnih dni. V primeru povečanega obsega naročil se lahko ta čas podaljša za nekaj dni. V primeru, da te v času dostave na naslovu ni, lahko svoj paket preusmeriš na drug naslov ali na paketomat , kjer te bo počakal še 3 dni. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave z GLS Slovenija znaša 3,50 € (ter s Pošto Slovenije 4,50 €) za vsa naročila do vrednosti 60 €. Pri nakupu izdelkov nad 60 €, pa poštnino častimo mi. V tem primeru bo paket dostavljen z GLS Slovenija. V primeru, da izrecno želiš dostavo s Pošto Slovenije, te vljudno prosimo, da to zapišeš v komentar in bomo paket oddali na Pošto.

Osebni prevzem

Osebni prevzem izdelkov pri nas ni možen. Nekateri naši izdelki (Sunwarrior) so na voljo tudi v maloprodajnih trgovinah po Sloveniji. Lahko nas pokličeš +386 40 525 583 in ti zaupamo, kje ga lahko kupiš. Če se ti zelo mudi z dostavo, GLS nudi tudi dostavo isti dan le v nekaj urah ob doplačilu dostave, vendar je to potrebno posebej naročiti.

Kako lahko plačam?

 • Po povzetju ob dostavi paketa (kurirju predaš gotovino ali plačaš s kartico, seboj ima prenosni POS terminal)
 • Po predračunu (ob naročilu prejmeš UPN nalog, katerega poravnaš na naš TRR)
 • Preko bančne kartice (Visa, BA Maestro, MasterCard, Visa Electron) direktno v spletni trgovini. Nakup je 100 % varen.
Teža 10,00000000 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NatureVibe Immunity +, močna formula za imunski sistem, 60 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Beta glukan z vitaminoma C, D in cinkom (30 kapsul)

  Beta glukan z vitaminoma C, D in cinkom (30 kapsul)

  25,95 
 • Vitamin C extra 950mg (30 kapsul)

  16,95 
 • Camu Camu (prehransko dopolnilo)

  Camu Camu (prehransko dopolnilo)

  16,21 
 • - 10% Hren in česen kompleks (30 kapsul)

  Hren in česen kompleks (30 kapsul) (Krajši rok 17.8.2024)

  Original price was: 15,95 €.Current price is: 14,36 €.
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,35 €
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE
NatureVibe Immunity +, močna formula za imunski sistem, 60 kapsul

24,99