Utrinki z Vegafesta 2017

Vegafest – največji festival veganstva v Sloveniji je letos potekal že peto leto zapored, tokrat ponovno v središču Ljubljane. Na 50 stojnicah so se predstavljala društva, podjetja, trgovine, restavracije ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov. 

Organizirana so bila strokovna predavanja, delavnice, zabavni program in številne druge aktivnosti.  Največ pozornosti je pritegnil Patrik Baboumian, svetovni in Guinnessov rekorder v dvigovanju uteži, strongman, vegan, ki dokazuje, da za moč ne potrebujemo mesa in mlečnih izdelkov, ampak lahko vse to pridobimo iz rastlinske prehrane.

Na naši stojnici smo obiskovalce razvajali z Matcha sokom in Acai proteinsko bowlo s presno granolo, ki je bila obiskovalcem resnično všeč!

Prvič smo predstavili tudi svoj lasten izdelek, na katerega smo izredno ponosni, saj je nastajal kar lep čas. Skupaj s proizvodnjo Drobtinka, smo ustvarili resnično okusno presno proteinsko granolo “LiveGranola“, ki bo že v tem tednu na voljo v naši spletni trgovini. Več o tej okusni granoli, si lahko preberete na www.granola.si

Letos na Vegafestu nismo bili lačni, saj so nam prijazni kuharji iz Borbona Vegan cateringa stregli cel dan. Na srečo smo imeli stojnici skupaj, kakšno veselje! 🙂

Drobtinka pa nas je pocrkljala z njenimi resnično okusnimi presnimi torticami, narejene ročno in z veliko ljubezni. Priporočamo. 

Mi pa smo obiskovalce razvajali s proteinsko acai bowli z granolo, ki smo jo pripravili skupaj s Terezo Poljanič – Teresamisu.com, našo zvesto ljubiteljico Sunwarriorja.

Tereza je vsem, ki so kupili njeno knjigo namenila osebno posvetilo in podpis.

Na stojnici so nas obiskali tudi zvesti uporabniki Sunwarriorja, takole nas je razveselil Tomo 🙂 Hvala za podporo!

Več utrinkov si lahko pogledate v albumu na naši facebook strani – GALERIJA SLIK TUKAJ.

Vsi, ki ste letošnji Vegafest zamudili, vas vabimo, da se nam pridružite prihodnje leto. Terezo lahko obiščete na njenih kulinaričnih delavnicah, ki jih organizira v maju.

Mi pa vam le še 3 dni nudimo After-Vegafest ekskluzivno akcijo, ki jo lahko izkoristite na nekatere blagovne znamke: Sunwarrior, Drobtinka Granole, Aduna kakav in moringa ter Viridian (nekaj izbranih prehranskih dopolnil),

Zahvaljujemo se vsem za obisk na Vegafestu. Iskrena hvala tudi vsem, ki nas spremljate preko spleta, socialnih omrežij ali nas podprete z nakupom v naši spletni trgovini.

Cenimo vašo zvestobo. Če imate željo poizkusiti okusne jedi iz naše in Terezine presne kuhinje, nas spremljajte na blogu, saj bomo zelo kmalu organizirali presno kulinarično delavnico.

“Naj bo hrana vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana!” 🙂 Hipokrat

Pozdravčki iz Ekipe Center Moje Zdravje 

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE