Sejem Natural & Organic Products v Londonu

Prvi vikend v aprilu smo obiskali enega največjih sejmov naravne in ekološke prehrane v Evropi. Kot vsako leto doslej je potekal v Londonu. Z vami želimo deliti nekaj utrinkov ter slik oseb in ustanoviteljev, ki stojijo za našimi blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo. Veliko nam pomeni, da svoje dobavitelje poznamo tudi osebno in da izbiramo zdrava podjetja, katerim največ pomeni predvsem to, da surovine kupujejo po sistemu pravične trgovine (Fairtrade). Tako je vsak pridelovalec plačan pošteno po pravični ceni. Obiskali smo ADUNO. Na slik sta poleg naju (Maje in Katarine)  ustanovitelja Adune  Nik (desno)  in Andrew (levo) ter Emina, ki skrbi za nas, da so njihovi izdelki lahko na naših poličkah. Podjetje Aduna npr. petino dohodkov od vsakega prodanega izdelka nameni pridelovalcem baobaba, moringe in kakava v Gani od koder surovine prihajajo .V podjetju je danes zaposlenih okoli 20 oseb.

Na sliki spodaj z ustanoviteljem najboljših rastlinskih beljakovin SUNWARRIOR – Danley-jem, ki je v svojih zrelih letih še vedno poln energije in zdravja, saj že 35 let živi na polnovredni rastlinski prehrani. Zaradi ganljive zgodbe v njegovi družini povezane z zdravjem njunih hčera dvojčic je pred 35 leti popolnoma spremenil način prehranjevanja, kar je ohranilo pri življenju celo njegovo družino in pomagalo mnogim po celem svetu. Napisal je tudi e-knjigo, ki je na voljo za vse, ki vas njegova izkušnja z rastlinsko prehrano zanima. Če bi jo želeli prebrati, nam pišite na info@super-hrana.si. Podjetje blagovne znamke Sunwarrior je locirano v ZDA v Utahu, kjer imajo tudi proizvodnjo beljakovin in zaposluje več kot 50 oseb.

Skupaj z Luciano iz podjetja in trgovske verige PLANET ORGANIC, ki nam dobavlja okusne granole in ploščice smo obiskali njihovo novo trgovino v Londonu. Ponudba ekoloških in rastlinskih izdelkov je na izjemno visoki ravni, na policah njihovih trgovin pa smo našli čisto vse blagovne znamke, ki jih imamo na voljo tudi pri nas. V trgovini ne prodajajo le zapakirane hrane, temveč tudi vsak dan sveže sadje in zelenjavo, del trgovine pa krasi čudovita kuhinja, kjer dnevno pripravljajo zajtrke, malice in kosila. Obrok lahko pojeste kar tam v miru v zgornjem nadstropju ali pa ga vzamete za seboj. V Londonu imajo kar 7 trgovin, svoje izdelke pa tržijo po celi Evropi.

Več slik blagovnih znamk NUA Naturals, Viridian in ostale…. dodamo kmalu. Prispevek še ni zaključen.

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE