Košarica
V košarici ni izdelkov.

vegafest-2022

10. obletnica Vegafesta – podruži se z nami

Vabimo te, da se nam v soboto, 20. avgusta 2022, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, pridružiš na Vegafestu: največjem slovenskem festivalu veganstva in trajnostnega načina življenja, ki bo letos praznoval DESETO obletnico!

Pestro dogajanje med stojnicami (foto: Slovensko vegansko društvo)

Organizirana bodo strokovna predavanja, delavnice, zabavni program in številne druge aktivnosti. Med 50 stojnicami, kjer se bodo predstavljala društva, podjetja, trgovine ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov, pa boš našel/a tudi našo stojnico z izdelki Sunwarrior.

Manca Špik in Maja na lanskem Vegafestu

Sunwarrior je blagovna znamka majhnega rastočega podjetja, ki je posvečeno izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti takšne beljakovine, ki bodo koristile našemu zdravju in hkrati ohranjale planet.

Že od leta 2014 smo uvozniki te blagovne znamke, ki nam je res prirastla k srcu, enako pa opažamo tudi pri vas, naših dragih strankah.

Na stojnici boš lahko degustiral/a beljakovinske napitke, z njimi pa bomo pripravili tudi nekaj sladkega – pridi in preveri, kaj to bo. ☺ Obisk stojnice pa boš lahko izkoristil/a še za nakup Sunwarrior izdelkov po akcijskih cenah.

Naša Alina za stojnico polno Sunwarrior izdelkov (Vegafest 2021)

Namen Vegafesta je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in pomagati pri vzpostavljanju pozitivnega odnosa do živali, okolja in samega sebe. Želimo si boljšega sveta, odgovorne in ozaveščene družbe.

Obisk Neje Gril (@everydaybreakfastclub) in Vite Vybihal (@littlekitchenvibes) na lanskem Vegafestu

Če je tudi tebi blizu tak pogled na svet, te vabimo, da nas obiščeš, poklepetaš in se podružiš z nami na takem lepem dogodku. Na stojnici nas najdeš med 10. in 21. uro.

Lepo vabljen/a! ☺

Več o Vegafestu in organizatorju festivala (Slovensko vegansko društvo) si lahko prebereš tukaj: http://vegafest.si/

Deli naprej....

Podobne objave

Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!
Železo je nujno potreben mineral, ki sodeluje v številnih življenjskih procesih. Verjetno najbolj znan je po svoji vlogi, ki jo opravlja v sestavi krvi. Brez železa namreč ne moremo tvoriti hemoglobina, pomembne beljakovine v rdečih krvnih celicah, ki veže kisik in ga iz pljuč raznaša po telesu.

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.