Naročite se na naše novice in prejmite kupon za
-7% popust na celoten nakup.
Bodite prvi, ki boste izvedeli za ekskluzivne akcijske popuste.

-7% popust na celoten nakup.
Ko slišimo "omega-3", večina od nas najprej pomisli na ribe. Učili so nas, da so ribe najboljši vir teh pomembnih maščobnih kislin. A kaj, če ti povem, da ribe pravzaprav ne proizvajajo omega-3 maščob? Zveni nenavadno? Pa poglejmo, kako je s tem v resnici.
Si tudi ti na lovu za preprosto idejo, kako se v toplih dneh hkrati ohladiti in posladkati na zdrav način? Neja je pripravila preprost, a nadvse osvežilen in okusen recept za sadni beljakovinski “milkshake”. Najboljše pri tem pa je, da si lahko pričaraš kar tri različne okuse napitkov hkrati, saj se okusi med sabo odlično nadgrajujejo. Recept je kljub svojemu imenu popolnoma veganski in tako primeren za vse, ki v svojo prehrano ne vključujete mleka.
Prazniki so pred vrati! Za vas pa imam še eno potičko, ki je spet popolnoma veganska in brez rafiniranega sladkorja. Potica je gotovo najbolj znana in najbolj razširjena tradicionalna slovenska jed in po svoji navadi moram malo razburkati tradicionalne recepte. Za lepo temno barvo testa sem uporabila kakav, za sočnost pa kokosovo olje in kokosovo smetano.
Si se že kdaj vprašal/a, koliko beljakovin dejansko zaužiješ na dan – in iz katerih virov? Večina nas jih povezuje predvsem z mesom, mlečnimi izdelki ali jajci, a obstaja še ena odlična možnost: rastlinske beljakovine! Ne samo, da so odlična podpora za tvoje telo, ampak prinašajo še cel kup drugih koristi. V nadaljevanju te čaka nekaj konkretnih razlogov, zakaj jih vključiti in kako to narediti na preprost način!