Naročite se na naše novice in prejmite kupon za

ob nakupu nad 45€.

Bodite prvi, ki boste izvedeli za ekskluzivne akcijske popuste.

10. obletnica Vegafesta – podruži se z nami

Vabimo te, da se nam v soboto, 20. avgusta 2022, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, pridružiš na Vegafestu: največjem slovenskem festivalu veganstva in trajnostnega načina življenja, ki bo letos praznoval DESETO obletnico!

Pestro dogajanje med stojnicami (foto: Slovensko vegansko društvo)

Organizirana bodo strokovna predavanja, delavnice, zabavni program in številne druge aktivnosti. Med 50 stojnicami, kjer se bodo predstavljala društva, podjetja, trgovine ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov, pa boš našel/a tudi našo stojnico z izdelki Sunwarrior.

Manca Špik in Maja na lanskem Vegafestu

Sunwarrior je blagovna znamka majhnega rastočega podjetja, ki je posvečeno izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti takšne beljakovine, ki bodo koristile našemu zdravju in hkrati ohranjale planet.

Že od leta 2014 smo uvozniki te blagovne znamke, ki nam je res prirastla k srcu, enako pa opažamo tudi pri vas, naših dragih strankah.

Na stojnici boš lahko degustiral/a beljakovinske napitke, z njimi pa bomo pripravili tudi nekaj sladkega – pridi in preveri, kaj to bo. ☺ Obisk stojnice pa boš lahko izkoristil/a še za nakup Sunwarrior izdelkov po akcijskih cenah.

Naša Alina za stojnico polno Sunwarrior izdelkov (Vegafest 2021)

Namen Vegafesta je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in pomagati pri vzpostavljanju pozitivnega odnosa do živali, okolja in samega sebe. Želimo si boljšega sveta, odgovorne in ozaveščene družbe.

Obisk Neje Gril (@everydaybreakfastclub) in Vite Vybihal (@littlekitchenvibes) na lanskem Vegafestu

Če je tudi tebi blizu tak pogled na svet, te vabimo, da nas obiščeš, poklepetaš in se podružiš z nami na takem lepem dogodku. Na stojnici nas najdeš med 10. in 21. uro.

Lepo vabljen/a! ☺

Več o Vegafestu in organizatorju festivala (Slovensko vegansko društvo) si lahko prebereš tukaj: http://vegafest.si/

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE