O spletni trgovini Super-hrana.si

Ideja o ustanovitvi zdravega in prijaznega podjetja se je rodila zaradi zagovarjanja zdravega načina življenja, okolju prijaznim izdelkom ter zaščite do živali. Zato smo se odločili ustanoviti podjetje z željo prenesti svoje izkušnje in ljubezen do vsega naravnega tudi na druge ljudi.

Prepričani smo, da je zdravje bistvenega pomena za srečo, zato je podjetje zavezano k pridobivanju živil, ki spodbujajo najvišje ravni dobrega fizičnega počutja. Verjamemo, da se prvi korak začne na osebni ravni ter da bo ta korak poskrbel, da bo vaše življenje bolj zdravo in veselo.

Kdo smo?

Smo manjše podjetje s srčno ekipo, druži nas ljubezen do zdrave prehrane, strokovnost ter sočutje do ljudi, živali in narave. Podjetje temelji na usmeritvi v človeka in njegovo dobrobit. S tesnim sodelovanjem strokovnjakov razvijamo nove pristope k uživanju življenja in zavedanja pomembnosti zdravja. Izbiramo resnično prvovrstne izdelke, zastopamo le skrbno izbrane izdelke visokokvalitetnih blagovnih znamk. Za nas je zelo pomembno, da kupci vedo, kaj in od koga kupujejo, obenem pa želimo, da se zavedajo svoje pravice do prave kvalitete, ki jo ponuja trg.

V našem podjetju si želimo, da na podlagi naše strokovnosti, stranke prepoznajo kvaliteto izdelkov, ki jih nudimo in nas same izberejo. Z namenom poudarjanja pomembnosti našega poslanstva sodelujemo z inštituti in strokovnjaki na področju prehrane in športa, nutricionisti, zdravniki, s pomočjo katerih organiziramo kulinarične delavnice, predavanja  in izobraževanja, s katerimi ozaveščamo ljudi o tem, kaj pravzaprav je zdrava prehrana, kako jo pripraviti in uživati in kaj pomeni zdravo življenje in predvsem, kako ga živeti in ne zgolj preživeti.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke najvišje kakovosti.

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE