Košarica
V košarici ni izdelkov.

Tereza Poljanič in Sunwarrior beljakovine v njeni kuhinji

Tereza Poljanič in Sunwarrior beljakovine v njeni kuhinji

Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu na akademiji Matthew Kenney Culinary Chef.

  • Je avtorica bloga Teresamisu
  • Trenutno živi v Aucklandu na Novi Zelandiji, kamor je odpotovala pred dvema letoma in se vsako leto rada vrne v Slovenijo
  • V Aucklandu je posnela svojo 1. kuharsko oddajo Zdravo, Tereza!, ki smo jo jeseni 2015 spremljali na POP TV.
  • Kmalu letos izide tudi njena 1. Kuharska knjiga

Tereza redno uporablja naše izdelke, predvsem:

Na njenem blogu www.teresamisu.com lahko spremljate okusne in zdrave recepte, med katerimi se pogosto najdejo tudi naši izdelki.

Deli naprej....

Podobne objave

Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!
Železo je nujno potreben mineral, ki sodeluje v številnih življenjskih procesih. Verjetno najbolj znan je po svoji vlogi, ki jo opravlja v sestavi krvi. Brez železa namreč ne moremo tvoriti hemoglobina, pomembne beljakovine v rdečih krvnih celicah, ki veže kisik in ga iz pljuč raznaša po telesu.

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.