Izkušnja s Sunwarrior beljakovinami Clean greens & protein

Vita Vybihal je kulinarična blogerka in ustvarjalka vsebin, ki jo na socialnih omrežjih najdete tudi pod imenom Little Kitchen Vibes.  Z nami je podelila svojo izkušnjo z beljakovinami Sunwarrior.

Vita je podpornica zdravega življenjskega stila, k čemur spadajo redni treningi in uravnotežena prehrana. Proteini Sunwarrior Clean Greens so njen najljubši način, da v prehrano vnese večjo količino proteinov. Raznolika prehrana je osnova zdravega življenja, a če imaš aktivno življenje, kot ga ima Vita, so kvalitetni proteini več kot zaželeni. 

Vita, kaj te je najbolj pritegnilo pri Sunwarrior beljakovinah v prahu?

Sunwarrior proteini, katerikoli že, se za moje pojme dvigajo nad ostale predvsem zato, ker so fermentirani in s tem lahko prebavljivi. Pred Sunwarrior nisem bila ljubiteljica proteinov, ker sem bila vedno napihnjena. Sunwarrior je spremenil moj pogled na proteinske mešanice. 

Imaš mogoče svojo najljubšo linijo Sunwarrior beljakovin?

Ko sem našla beljakovine Clean Greens&protein, sem našla sanjsko kombinacijo. Ne samo, da svojo prehrano obogatim s kvalitetnimi proteini, po katerih se počutim odlično, ampak v prehrano dodam še solidno porcijo zelenjave. Vem, da zveni smešno in nelogično, pa vendar je res. Z eno samo merico proteinskega praška zaužijem tudi zelenjavo v prahu, s katero vnesem vse najboljše stvari iz te zelenjave. In to brez priokusa! Še vedno lahko uživam v svojem najljubšem okusu – vaniliji ali pa si naredim čokoladni shake. Čeprav so v mešanici zelenjave tudi listnati ohrovt, brokoli in paradižnik, se okusa po zelenjavi sploh ne čuti.

Pri tem se še vedno ohranijo minerali in encimi. Clean Greens&protein beljakovine vsebujejo tudi recimo kalcij in železo, ki sta pomembna v veganski prehrani. Za dodatno energijo poskrbijo še goji jagode, ki so prav tako ena od sestavin teh super proteinov. 

Moje ljube Clean Greens proteine najraje zaužijem po treningu, kar je 4-5x na teden.

Kako si najraje pripraviš proteine v prahu?

Pri pripravi navadno ne kompliciram. Rada si jih vmešam v preprost smuti ali pa v ovseno kašo s sadjem. Včasih me zagrabi in iz njih pripravim kaj sladkega, kot so recimo palačinke ali scones. Moj najljubši recept so proteinske ploščice. Za vsakdanjo uporabo pa še vedno zmaga “simpl” shake

Vitine recepte za proteinske ploščice, palačinke in čokoladne sconese z beljakovinami Clean Greens&protein najdete na našem blogu.

Svojo izkušnjo s Sunwarrior beljakovinami nam je zaupala Vita Vybihal, https://littlekitchenvibes.com/

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE