Košarica
V košarici ni izdelkov.
Mangov sorbet iz 4 sestavin

Mangov sorbet iz 4 sestavin

Poletje je čas sadja, sladoleda in sorbeta. Za vas imamo recept za odličen poletni sorbet iz samo 4 sestavin! Brez dodanega sladkorja, brez rafiniranega sladkorja in brez mlečnih izdelkov. Popolna veganska sladica, ki vas bo zagotovo navdušila! Za vas je ambasadorka Sunwarriorja pripravila okusen in preprost recept v samo 3 korakih!

Potrebujete blender in naslednje 4 sestavine:

  • 2 skodelici na koščke narezanega zamrznjenega zrelega manga
  • 2 skodelici na koščke narezanega zamrznjenega anansa
  • 1 skodelica mandljevega ali kokosovega mleka, sladkanega z datlji
  • 1 merica (25g) Sunwarrior proteinov Classic Plus ali Warrior Blend z okusom vanilije

Priprava:

Korak 1: pred pripravo narežite ananas in mango in ju za vsaj 3 ure zamrznite. Pripravite vse sestavine in blender.

Korak 2: vse 4 sestavine zmešajte v blenderju do gladke mase. Proteine dodajte na koncu. Vmes nekajkrat ustavite blender, v kolikor je potrebno.

Korak 3: prestavite sorbet v skodelico in postrezite.

Uživajte!

Video recept:

Vir: Sunwarrior.com; FullyRaw Kristina, Sunwarrior ambasador; https://www.youtube.com/watch?v=-OtAnbBbZC8, več receptov: https://www.fullyraw.com/

Deli naprej....

Podobne objave

Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
Ste že zasledili izraz “pumpkin spice”? Gre se za mešanico začimb, ki jo v tem delu leta v svoje napitke in sladice radi dodajajo predvsem v tujini. Na te hladne dni pri nas na veliko eksperimentiramo s toplimi napitki, ki prijetno pogrejejo v mrzlih jutrih, in zanimalo nas je, kako se bo aromatičen Sunwarrior kakav pomešal s to razvpito začimbno mešanico. Nas je okus prepričal, zate pa predlagam, da se prepričaš sam/a!
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.