Poletne kakavove sladoledne lučke

Te čokoladne ledene lučke so tako preproste za pripravo in kot nalašč za osvežilno poletno sladico, ki je bolj zdrava aleternativa kupljenemu sladoledu. So bogatega, kremastega čokoladnega okusa, veganske, bogat vir antioksidantov in vlaknin.

Za 4 sladoledne lučke potrebujemo:

Sestavine:

  • 4 zvrhane čajne žličke Aduna kakava
  • 350 ml kokosovega ali lešnikovega ali mandljevega ali ovsenega mleka
  • 3 datlji (izkoščičeni)
  • 1 jušna žlica arašidovega masla
  • 2 manjši banani

Za dekoracijo (po želji):

Priprava:

  1. Vse sestavine zmiksajte v blenderju v gladko maso.
  2. Kakavovo sladoledno mešanico prelijte v sladoledne modelčke.
  3. Postavite v zamrzovalnik za 2- 4 ure, da se sladoled strdi.
  4. Vsako lučko vzemite iz modelčka in prelijte s stopljeno čokolado, kokosom, oreščki in malinami.


Adunin 100% naraven,  močno aromatičen kakav je edinstvena mešanica dveh vrst zahodno Afriških izbranih vrst kakavovih zrn. Ti vsebujeta več flavonoidov – sekundarnih rastlinskih metabolitov, znanih po njihovem antioksidativnem delovanju. Ima bogat čokoladni okus.

Adunin super kakav je narejen iz skrbno izbranih kakavovih zrn, ki vsebujejo več naravno prisotnih flavonoidov. Vsebuje 1000 mg flavonoidov na 100g kakavovega prahu. Zrna pražijo s posebno inovativno tehniko, ki zagotavlja  2x več antioksidantov v kakavu kot klasične vrste kakava.

Visoko vsebnostni flavonoidni prah in kvalitetna kakavova zrna so proizvod majhnih pridelovalcev v Gani. S tem, vsak kupljen izdelek pripomore k boljšemu, trajnostnemu preživetju manjših farm.

Socialni vpliv »Super« kakava združen z dobrimi, blagodejnimi učinki na srce, je razlog da mu pravijo the ”happy heart bean” – zrno veselega srca.

Uživajte!

Recept by Aduna 

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE