Košarica
V košarici ni izdelkov.

Pridruži se veganuarju

Mesec januar je mesec novih začetkov, ko lahko pričnemo z novimi navadami. Če kaj spremljaš medije ali pa socialna omrežja oz. si se mogoče sam/a lotil/a tega izziva, si zagotovo že slišal/a za Veganuar!

Veganuar« izhaja iz ang. besede Veganuary in predstavlja gibanje, oz. izziv, ki spodbuja ljudi, da uživajo več rastlinskih živil in se izogibajo hrani, ki temelji na živilih živalskega izvora. Poleg tega pa jih izobražuje tudi glede samega veganstva in prehoda na 100 % rastlinsko oz. vegansko prehrano.

Več informacij o veganuarju pa najdeš tudi na strani Veganskega izziva. Veganski izziv organizira Slovensko vegansko društvo, ki poteka skozi celoten januar in to čisto brezplačno. Vsak dan te bodo čakali novi napotki in recepti, ki te bodo vodili skozi veganski izziv. V pomoč pa ti bodo tudi njihovi mentorji.

Z njimi pa sodelujemo tudi mi in jim na svoj način pomagamo pri organizaciji izziva. Vsi, ki bodo opravili januarski izziv bodo sodelovali v žrebu za bogate nagrade, med njimi tudi našo, v vrednosti 150 €, kjer smo vključili 16 različnih veganskih izdelkov iz naše ponudbe.

Če še mogoče ne veš, je čisto vseh  450 + izdelkov, ki jih imamo v ponudbi, 100% veganskih! 

Najbrž te zato tudi ne bo presenetilo dejstvo, da se vsa dekleta, ki smo del ekipe Super hrana že vrsto let prehranjujemo vegansko. Tak način prehrane nam res ustreza, saj ne le da ugodno vpliva na naše zdravje in počutje, ampak tudi na zmanjšanje trpljenja živali in varovanje okolja ter naše mati zemlje. 💚

Če bi tudi ti rad/a spremenila svoje prehranjevalne navade, in nekaj dobrega naredil/a še za živali in planet, ti je lahko v pomoč program Zame in planet, ki ga trenutno lahko dobiš kar 50% ugodneje! Izobraževalni program Zame in Planet je projekt, ki želi navdihniti ljudi, da za 3 mesece ali vsaj 1 mesec spremenijo svoje navade.

V programu Zame in planet prejmeš:

  • skrbno načrtovane tedenske polnovredne jedilnike za 30 dni,
  • več kot 80 zbranih polnovrednih rastlinskih receptov,
  • nakupovalni seznam živil za 4 tedne,
  • vodič z recepti za krepitev imunskega sistema,
  • avdio predavanja in video posnetke vadbe
  • ter še in še!

👉🏼 Sedaj po akcijski ceni za 34,98 € (namesto 69, 95 €). Prijavi se tukaj.

Pri prehodi na rastlinsko prehrano pa ti bodo lahko v pomoč tudi izdelki iz naše trgovine. Najdeš vse od:

Z veseljem pa ti pri izbiri in nasvetih pomagamo tudi me. Pokliči ali pa nam piši na: info@super-hrana.si oz. na 040 525 583.

 
Pripravila: Sara Krošelj, uni. dipl. inž. živilstva in prehrane

Deli naprej....

Podobne objave

Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!
Železo je nujno potreben mineral, ki sodeluje v številnih življenjskih procesih. Verjetno najbolj znan je po svoji vlogi, ki jo opravlja v sestavi krvi. Brez železa namreč ne moremo tvoriti hemoglobina, pomembne beljakovine v rdečih krvnih celicah, ki veže kisik in ga iz pljuč raznaša po telesu.

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.