Skrivna sestavina okusnih in zdravih čokoladnih sladic

Z veseljem vam sporočamo, da smo razvili krasen izdelek za majhne in velike otroke, ki vam bo pričaral praznične sladice še bolj okusne na zdrav način. Dolgo smo iskali alternativo sladkorju in raznim sladilom, ki bi bilo primerno za sladkanje sladic za praznike, hkrati pa ne bi bilo škodljivo. Sicer pri nas že dolgo ponujamo bolj zdrava sladila kot s kokosov sladkor, nerafiniran agavin nektar, baobab, melaso, eritritol in druge vrste sladil. Še vedno pa smo pogrešali sladilo, ki bi bilo polnovredno. Gre za posušen zmlet sadež in čisto nič drugega. Ni samo okusen, vsebuje tudi koristne minerale kot so: magnezij, baker in mangan. Uživajo ga lahko otroci, diabetiki, nosečnice in vsi drugi sladkosnedi.

Ko sem pred leti doma ustvarjala domače otroške kašice sem vanje vedno namesto sladila dodajala datlje. Nekega dne pa se mi je porodila ideja, da bi lahko datelj posušili, zmleli in bi tako postal okusno sladilo. Po več mesecih smo ga našli! 🙂 S pomočjo prijateljev iz Žalca – Drobtinke sva jaz (Maja) in moja prijateljica Mojca Cepuš sklenili, da razvijeva svoj prvi izdelek.

Samo iz 2 sestavin. Tako okusen, da z njim že vsak začetnik v kuhinji pričara okusno sladico. Pa naj gre za čokoladni puding, mlečni riž, čokoladno proseno kašo, chia puding, mousse, sladoled, palačinke in namaze, torte, peciva ali brownije. Karkoli čokoladnega pač.


Poda se praktično vsepovsod, kjer bi radi sladicam dodali tisti ekstra okus po čokoladi in jo naredili bolj zdravo in polnovredno.

Izdelek sva poimenovali Tiger’s kakav z okusom čokolade in datljev.

Kakavov napitek Tiger’s je okusna mešanica iz samo 2 sestavin: presnega kakava in datljev iz katerega si lahko pripravite izvrsten napitek z okusom po čokoladi, ki ga lahko pijete namesto jutranje kave, za sladko malico med delovnim časom ali kot topel napitek pred spanjem. Pripravite ga lahko tudi svojim otrokom, saj ne vsebuje popolnoma nič dodanega sladkorja.

Odličen je tudi kot dodatek kašam, kosmičem, v jogurtih, palačinkah, smutiju, domači čokoladi ali drugih sladicah.

V Tiger’s kakavovem napitku smo združili dva bisera narave: presni ekološki kakav ter presne in sušene mlete ekološke datlje.

Zaradi naravne visoke vsebnosti mineralov bakra in mangana je Tiger’s kakavov napitek dober za delovanje imunskega in živčnega sistema ter zdravje kosti.

Presni ekološki kakav v prahu je pridelan z mletjem kakavovih zrn pri nizkih temperaturah (do 42 stopinj), da se ohranijo hranilne lastnosti in vrhunski aromatičen okus pravega kakava. Presni datlji so sušeni na soncu in mleti prav tako na nizkih temperaturah. Obe sestavini sta premium kvalitete, zato je mešanica res prvovrstnega okusa. Sladkoba datljev daje napitku karamelni okus.

Kakav in datlji v izdelku vsebujejo pomembne minerale kot so magnezij, mangan in baker.

  • Baker prispeva k delovanju živčnega sistema
  • Baker ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • Mangan prispeva k ohranjanju zdravih kosti

Z Mojco sva veseli, da lahko ta izdelek sedaj ponudiva svojim otrokom in brez slabe vesti pripraviva okusen kakav, vročo čokolado ali praznične sladice. Je pa tudi lepa ideja za praznično darilo, ki ga lahko podarite svojim najdražjim.


Kje ga lahko naročite?

Tiger’s kakavov napitek je na voljo na naši spletni strani -> TUKAJ. Kmalu pa bo na voljo tudi na drugih prodajnih mestih po Sloveniji.

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE