Sunwarrior Lean Meal – okusen nadomestek obroka nove generacije

Lean Meal nadomestek obroka je bil oblikovan s pomočjo strokovnjakov za prehrano z uporabo mikrohranil in superživil, ki pomagajo pri doseganju vaših ciljev glede uravnavanja telesne teže. 

Z izdelkom Lean Meal boste zaužili prava hranila in rastlinska superživila, ki so oblikovana v popoln rastlinski shake za pripravo slastnega smutija doma ali napitka za na pot! 

Lean Meal vsebuje rastlinske beljakovine, ekološka superživila ter zelenjavo in sadje, katerih delež  je enak eni porciji sveže zelenjave in sadja. Napitek vam lahko pomaga kot nadomestek obroka pri izgubi telesne teže ali energijsko malico za produktiven dan.

Sodoben življenjski stil večine od nas je zelo naporen. Naši delavniki nam otežujejo vsakodnevno pripravo kakršnega koli obroka, kaj šele polnovrednega, zato je lahko zdravo prehranjevanje in izguba neželenih kilogramov velik izziv. Vsekakor spodbujamo pripravo doma narejenih polnovrednih obrokov, a kadar to ni mogoče, je bolje, da zaužijemo kvaliteten nadomestek obroka kot hitro prehrano ali ostanete brez obroka.Pri Sunwarriorju razumejo vaš hiter življenjski slog, zato vam želijo pomagati ustvarjati zdrave navade, ki bodo popotnica za doseganje vaših ciljev glede uravnavanja telesne teže. Pri tem ne potrebujete upočasniti svojega hitrega življenjskega tempa, temveč vključite v svoj vsak dan nadomestek obroka, kadar vam zmanjka časa za pripravo polnovrednega obroka. 

Lean Meal vam omogoča, da ga hitro pripravite že v eni minuti. Preprosto zmešajte z vodo ali rastlinskim napitkom in zaužijete kadar ste na poti ali zaposleni z obveznostmi.

PORABA MAŠČOB ZA ENERGIJO

Beljakovine rastlinskega izvora

Lean Meal je sestavljen iz beljakovin, pridobljenih iz ekološkega in fermentiranega rumenega graha, ki ima malo kalorij in veliko vlaknin, vaše mišice in telo pa dobro oskrbi s temi bistvenimi gradniki, hkrati pa povečuje presnovo in izgorevanje maščob.

VITAMINI IZ POLNOVREDNE HRANE

Vitamini imajo v telesu na stotine funkcij: skrbijo za močne in zdrave kosti, podpirajo imunski sistem ter pretvarjajo hrano v energijo. Z enim obrokom Lean Meal boste zaužili 50 % priporočenega dnevnega vnosa vitaminov A, C, D2, E, K1, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 iz biološko dostopnih virov in virov polnovredne hrane. Vitamini pomagajo podpirati metabolizem in zdravo izgubo ali uravnavanje telesne teže.

MINERALI

Lean Meal vsebuje multimineralni kompleks, pridobljen iz morskih alg, ki prispeva k gradnji močnejših kosti in preprečuje izgubo kostne mase.

FITOHRANILA

Vsaka priložena merica Lean Meal nadomestka obroka vsebuje eno porcijo izvlečkov mešanice zelenjave in sadja.

POVEČAJTE SVOJO ENERGIJO  

Zelena kavna zrna vsebujejo kofein – dobro znan po svoji sposobnosti, da poveča raven energije. V kombinaciji z vitaminom B12, boste zagotovo dobili zagon, ki ga potrebujete za svoj dan.

NAJ BO VAŠE ČREVESJE ZDRAVO

Za dober prebavni sistem okrepite svoj črevesni mikrobiom s topnimi vlakninami ter učinkovitimi probiotiki, ki vsebujejo 2 milijardi probiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporni na želodčno kislino ter bodo skrbeli za vzdrževanje ravnovesja bakterij v vašem črevesju.

PODPORA PRI URAVNAVANJU TELESNE TEŽE

Superživila: v Lean Meal so dodali MCT kokosovo maščobo, ekstrakt ličija, zrna zelene kave, cimet in edinstveno mešanico gob, saj vam bodo izbrana superživila in polnovredna živila pomagala dosegati svoje cilje pri uravnavanju telesne teže.

ZDRAVE MAŠČOBE

Vse maščobe niso slabe. Chia, topne riževe vlaknine RiSolubles® in kokos zagotavljajo tisto, kar vaše celice potrebujejo za tvorjenje energije, absorpcijo vitaminov, zdravo kožo in za zdravje možganov.

OKUS IN PRIPRAVA LEAN MEAL obroka

Lean Meal lahko pripravite z vodo, rastlinskim mlekom ali celo kavo. Na voljo so trije okusi: čokolada, piškotek in slana karamela. Katerega koli boste izbrali, bo zagotovo postal vaša nova najljubša sladica brez dodanega sladkorja.

KDAJ IN KJE LAHKO NAROČIM IZDELEK?

Izdelek lahko naročite v 3 različnih okusih na povezavi tukaj.

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE