Košarica
V košarici ni izdelkov.

Vodnik po beljakovinah – katere naj izberem?

Vodnik po beljakovinah – katere naj izberem?

Eno najpogostejših vprašanj, ki jih dnevno prejemamo od naših strank je:

»Katere beljakovine/proteine v prahu naj izberem ?«

Danes je v naši ponudbi kar 13 različnih vrst proteinov 4 blagovnih znamk. Za nekoga, ki se s proteini v prahu srečuje prvič, morda res veliko.

V našem podjetju smo se že na samem začetku odločili slediti temu, da na našem trgu ponudimo pester izbor kvalitetnih proteinov rastlinskega izvora.

V pomoč pri iskanju pravih proteinov vam je lahko vodnik po beljakovinah, ki smo ga pripravili za kupce, ki se prvič odločajo katere izbrati.

Ker podpiramo razvoj rastlinskih izdelkov in verjamemo, da lahko vsak posameznik zadosti vnosu beljakovin s popolnoma rastlinsko prehrano, smo aktivni v smeri izobraževanja in podajanja smernic polnovredne rastlinske prehrane, ki je zdrava za človeka in prijazna do okolja, živali in planeta. Več o naših aktivnostih znotraj izobraževanj o prehrani lahko najdete na naši strani ZameinPlanet.

Okusov in vrst med vsemi 4 blagovnimi znamkami je res veliko. Zato verjamemo, da boste tudi vi našli prave zase.

V zadnjih 6 letih smo posneli kar nekaj zanimivih izobraževalnih vsebin na temo Sunwarrior beljakovin. Vse vsebine si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Video o beljakovinah najdete TUKAJ.

Video o kolagen gradnikih najdete TUKAJ.

Intervju z Jeleno in Katarino (1. del) najdete TUKAJ. Za nadaljevanje ( še 4 deli) kliknite na desni strani na Youtube kanalu.

Če raje berete kot poslušate pa kliknite na priročnik, ki ima zanimive vizualne grafike, preko katerih boste morda hitro našli svoj okus.

Vsaka vrsta proteinov ima svoje lastnosti.

Kateri od teh se ujemajo z vašim načinom življenja in okusom?

Spoznajte kateri so pravi za vas skozi naš novi vodič za proteine v prahu.

Prenesite brezplačen vodnik tako, da kliknete tukaj.

Prenesite si Sunwarrior katalog izdelkov tako, da kliknete tukaj.

Prenesite si krajšo različico Sunwarrior kataloga izdelkov tako, da kliknete tukaj.

Izdelki, ki so uporabljeni v receptu

Deli naprej....

Podobne objave

Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!
Železo je nujno potreben mineral, ki sodeluje v številnih življenjskih procesih. Verjetno najbolj znan je po svoji vlogi, ki jo opravlja v sestavi krvi. Brez železa namreč ne moremo tvoriti hemoglobina, pomembne beljakovine v rdečih krvnih celicah, ki veže kisik in ga iz pljuč raznaša po telesu.

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.