Košarica
V košarici ni izdelkov.

Vegafest 2023 – Posebna gostja na stojnici Superhrane

Leto je naokoli in spet bo tukaj zadnja sobota v avgustu, ko se bomo že tradicionalno družili na Vegafestu! Obiščite nas to soboto, 26. avgusta, med 10. in 21. uro, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

Ja, tudi letos nas boste našli na stojnici, kjer boste lahko nakupovali po akcijskih cenah, z nami poklepetali in vprašali vse, kar vas zanima o naših izdelkih.

Na Vegafestu bomo res v dobri družbi, saj boste na 50 stojnicah našli najrazličnejša društva, podjetja, trgovine ter ostale ponudnike ljudem, živalim 🐮🐷🐥 in okolju 🌱 prijaznih izdelkov. 💚

Stojnice na Vegafestu. Avtor slike: Danijel Sušnik

Na stojnici bomo skupaj z našimi in vašimi najljubši Sunwarrior izdelki, manjkali pa ne bodo tudi ostali izdelki, ki so nepogrešljivi pri rastlinski prehrani.

Če jih še ne poznate, boste na Vegafestu imeli idealno priložnost, da jih tudi poskusite! Sunwarrior je blagovna znamka majhnega rastočega podjetja, ki je posvečeno izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti takšne beljakovine, ki bodo koristile našemu zdravju in hkrati ohranjale planet.

Na Vegafestu boste lahko tudi poskusili odlične beljakovine v prahu znamke Sunwarrior

Na naši stojnici pa ne bomo sami, ampak se nam bo pridružila še posebna gostja! To je Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka in holistična svetovalka za zdravo prehrano in zdrav način življenja. Na stojnici bo svoje nasvete delila med 10. in 15. uro. Več o njenem obisku na naši stojici pa vam pove tudi sama v spodnjem videu:

Vegafest organizira Slovensko vegansko društvo z željo po predstavitvi prednosti veganskega načina življenja in pomoči pri vzpostavljanju pozitivnega odnosa do živali, okolja in samega sebe. Če je tudi vam blizu tak pogled na svet, vas vabimo, da nas obiščeš, poklepetaš in se podružiš z nami na takem lepem dogodku.

Več o Vegafestu in ostalih gostih festivala si lahko prebere tudi tukaj: http://vegafest.si/

Lepo vabljeni! ☺

Deli naprej....

Podobne objave

Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!
Železo je nujno potreben mineral, ki sodeluje v številnih življenjskih procesih. Verjetno najbolj znan je po svoji vlogi, ki jo opravlja v sestavi krvi. Brez železa namreč ne moremo tvoriti hemoglobina, pomembne beljakovine v rdečih krvnih celicah, ki veže kisik in ga iz pljuč raznaša po telesu.

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.