Veganski presni »Oreo« piškoti

Poskusite malce drugačno, zdravo polnovredno sladico s temi veganskimi in presnimi »oreo« piškotki, narejenimi z izjemnim illumin8!

Illumin8 je še veliko več od beljakovin v prahu! Brez skrbi. Novi izdelek še vedno vsebuje veliko kakovostnih rastlinskih aminokislin, le da se ne ustavi zgolj pri teh. Osem osnovnih sestavin Illumin8 se dopolnjuje na način, da skupaj ustvarijo najbolj hranljiv in zdrav nadomestek obroka na tržišču. 


Sunwarrior izdeluje 100% naravne beljakovine v prahu že leta in leta. Obožujemo jih zaradi visoke absorpcije in učinkovitosti, lahke prebavljivosti in odličnega okusa. Beljakovinam so se pred časom pridružili nadomestki obrokov. 100% naravni, polnovredni, zdravi in okusni – nič manj, kot bi lahko pričakovali od blagovne znamke Sunwarrior.

OSNOVNIH 8 sestavin:

1. Beljakovine

Vključili smo ekološke beljakovine rumenega graha, rjavega riža, chia semen, kvinoje, lanenih semen in kalčkov. Skupaj ustvarijo popoln beljakovinski profil za ohranjanje in pridobivanje mišične mase.

2. Dobri ogljikovi hidrati

Sestavljeni ogljikovi hidrati so ključni za dolgotrajen vir energije. Mi smo izbrali rastlinske vire brez glutena in jih predhodno nakalili! Tako vsebuje Illumin8 kaljeni amarant, kaljeno kvinojo, kaljeno čičeriko in kaljeno lečo. Razlika v energiji in prebavljivosti je občutna!

3. Zdrave maščobe

Chia semena, lanena semena in kokos predstavljajo vir zdravih maščob, ki jih naše celice potrebujejo za energijo, absorpcijo vitaminov, sijočo kožo in zdrave možgane.

4. Vitamini

Brez sintetičnih! Naši vitamini so 100% naravni in pridobljeni izključno iz ekoloških zelišč, eteričnih olj in superživil, za katere verjamemo, da so izjemni v vseh pogledih.

5. Minerali

Tukaj se zanašamo na rastlinske vire iz dna oceana, kamor sodobno onesnaženje ne seže. Uporabljamo rdeče alge in algo kelp – ti starodavni vrsti sta vir osnovnih mineralov in mineralov v sledeh, skupaj s fulvinsko kislino.

6. Vlaknine

Baobab, chia semena in lanena semena so vir tako topnih kot netopnih vlaknin, skupaj z antioksidanti za nežno čiščenje, hidracijo in urejeno prebavo.

7. Encimi

Hranljivost je dosegla novo raven. Naša encimska mešanica (izključno iz rastlinskih virov) je bila ustvarjena posebej za Illumin8, da se izboljša absorpcija vsake sestavine posebej.

8. Probiotiki

Okrepite svojo črevesno floro! Illumin8 vsebuje kulture koristnih bakterij – stabilne in na kislino odporne probiotične bakterije, ki bodo okrepile vašo črevesno floro.

 

Recept: Veganski presni Oreo piškoti

Čas priprave: 30 min, čas hlajenja 2-3 ure

Sestavine za piškote:

 • 1,5 skodelice pecan orehov ali drugih oreščkov po želji
 • 2 skodelici medjoul ali drugih mehkih datljev (brez koščic)
 • 2 čajni žlički tekočega ekstrakta vanilije
 • 6 jušnih žlic illumin8 čokolade
 • 1 čajna žlička cimeta
 • ščep himalajske soli

Sestavine za polnilo:

 • 2 skodelici indijskih oreščkov (namočenih za najmanj 2 uri)
 • 2 jušni žlici kokosovega olja
 • 2 jušni žlici javorjevega sirupa
 • 2 čajni žlički tekočega ekstrakta vanilije

Priprava piškotkov:

 1. Zmiksajte sestavine za piškote v mikserju dokler ne dobite konsistence primerne za piškote.
 2. Piškotno testo zavijte v prozorno folijo za živila v podolgovato obliko, nato razrežite z nožem za centimeter debele piškote.
 3. Postavite v hladilnik dokler ni testo čvrsto. Če želite, da se hitreje strdi, jih postavite v zamrzovalnik.

Priprava polnila:

 1. Osušite oreščke in jih skupaj z ostalimi sestavinami zmiksajte v kremasto teksturo.
 2. Napolnite prozorno vrečko za živila s kremo in iztisnite kremo na sredino piškota in pokrijte z drugim piškotom v obliko sendviča.
 3. Hranite piškote v hladilniku, če jih seveda prej ne pojeste! Delite še s prijatelji. 🙂

Recept in slike: Sunwarrior.com, prevod: Maja Jeereb

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE