Košarica
V košarici ni izdelkov.

Ajdova proteinska kaša z jagodami v 10 minutah

Ajdova proteinska kaša z jagodami v 10 minutah

Recept za popoln dan: vstani zgodaj, naredi par dihalnih in razteznih vaj ter si pripravi tak kraljevski zajtrk. Za pripravo tega zajtrka ne potrebujete veliko časa, zato si ga lahko privoščite tudi med tednom. Je brez glutena, brez rafiniranega sladkorja in brez mlečnih izdelkov, pripravljen pa samo v 10 minutah. Spodnji recept nam je poslala Saša, ki je prava mojstrica hitrih, zdravih in nadvse okusnih zajtrkov.

Recept za 1 osebo:

Osnovne sestavine:

  Posip in okras:

  Priprava:

  1. Ajdove kosmiče pokuhaš 5 minut v 2 dl mandljevega mleka
  2. V zmes vmešaš žlico čokoladnih Sunwarrior proteinov.
  3. Vmes posebej pogreješ jagode in na suhi ponvi popečeš sezamova semena.
  4. Še vročo kašo predeneš v posodico, dodaš jagode, Rokovo mandljevo maslo, sezam in košček najljubše črne čokolade.
  5. Uživaš z nasmehom in čokolado okrog ust.

  Recept in slike pripravila: Saša Zor. Več njenih receptov in idej za obroke najdeš na njenem IG profilu Sasha_Foodiva.

  Deli naprej....

  Podobne objave

  Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
  Ste že zasledili izraz “pumpkin spice”? Gre se za mešanico začimb, ki jo v tem delu leta v svoje napitke in sladice radi dodajajo predvsem v tujini. Na te hladne dni pri nas na veliko eksperimentiramo s toplimi napitki, ki prijetno pogrejejo v mrzlih jutrih, in zanimalo nas je, kako se bo aromatičen Sunwarrior kakav pomešal s to razvpito začimbno mešanico. Nas je okus prepričal, zate pa predlagam, da se prepričaš sam/a!
  Vsi vemo, da je pitje vode izredno pomembno, vendar pa se nam kljub temu rado zgodi, da na pitje kar nekako pozabimo. Vsakodnevno redno pitje zadostnih količin vode bo pustilo dobre posledice na naši koži, srcu in vsesplošnem zdravju.

  SLEDITE NAM NA...

  MOŽNOSTI PLAČILA

  MNENJA STRANK

  .