Košarica
V košarici ni izdelkov.
Blue ocean smuti skleda

Blue ocean smuti skleda

Sanjska blue ocean smuti skleda iz zgolj 5 naravnih in zdravih sestavin. Njena hranilna vrednost je povzdignjena z merico rastlinskih beljakovin. Če iščete kvalitetne rastlinske proteine, res toplo priporočam znamko Sunwarrior in njihove naravne Classic Plus proteine, ki jih redno uporabljam v svojih smuti skledah, dajo jim namreč res čudovito gosto in svilnato teksturo. Sem pa spodnji recept testirala tudi z njihovimi kolagenskimi gradniki z okusom tahitijske vanilije, ki je skledo povzdignila v nove razsežnosti božanskega.

Sestavine:

Postopek:

  1. V blenderju združimo vse sestavine in zmiksamo do gladkega. 
  2. Postrežemo s poljubnimi dodatki.

Pripravila: Monika Škorjanc, https://www.instagram.com/earthlymonika/

Deli naprej....

Podobne objave

Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
Ste že zasledili izraz “pumpkin spice”? Gre se za mešanico začimb, ki jo v tem delu leta v svoje napitke in sladice radi dodajajo predvsem v tujini. Na te hladne dni pri nas na veliko eksperimentiramo s toplimi napitki, ki prijetno pogrejejo v mrzlih jutrih, in zanimalo nas je, kako se bo aromatičen Sunwarrior kakav pomešal s to razvpito začimbno mešanico. Nas je okus prepričal, zate pa predlagam, da se prepričaš sam/a!
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.