Košarica
V košarici ni izdelkov.
Proteinski mocha tiramisu

Proteinski mocha tiramisu

Osvežilna in preprosta sladica, ki vas bo nasitila, saj je polna beljakovin. Proteinski mocha tiramisu je enostavnejši način priprave klasičnega tiramisuja. Vsebuje samo 6 sestavin in več kot 20g beljakovin na porcijo. 

Sestavine za 1 porcijo:

Priprava:

  1. V blender dodamo svilnat tofu, kokosov sladkor in merico beljakovin ter zmešamo.
  2. Potem pripravimo kavo in vanjo pomočimo piškotke.
  3. V kozarec začnemo zlagati najprej piškotke potem zmes svilnatega tofuja, kokosovega sladkorja in beljakovin, nato pa še žlico kokosovega mleka (uporabi samo gost del mleka, ki je ponavadi na dnu pločevinke)
  4. Postopek ponovimo še 2x in na koncu posujemo s kavnimi zrni ali kakavom
  5. Postavimo v hladilnik za čez noč ali v zmrzovalnik za 1h

Pripravila: Katarina Katanec, mag. inž. prehrane

Izdelki, ki so uporabljeni v receptu

Deli naprej....

Podobne objave

Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
Ste že zasledili izraz “pumpkin spice”? Gre se za mešanico začimb, ki jo v tem delu leta v svoje napitke in sladice radi dodajajo predvsem v tujini. Na te hladne dni pri nas na veliko eksperimentiramo s toplimi napitki, ki prijetno pogrejejo v mrzlih jutrih, in zanimalo nas je, kako se bo aromatičen Sunwarrior kakav pomešal s to razvpito začimbno mešanico. Nas je okus prepričal, zate pa predlagam, da se prepričaš sam/a!
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.