Vabilo na novembrski Vikend Zate 2021 z Alenko Košir

Že 8. tradicionalni dogodek Vikend Zate, ki se je odvijal v mesecu juniju, smo preživeli v družbi pozitivne energije izjemnih žensk – zvestih vadečih Alenke Košir, ki vsako leto na morju organizira podaljšan aktivno-sprostilni vikend. Zaradi dodatnega zanimanja bomo Vikend Zate ponovili tudi v novembru, natančneje ta vikend od 19.-21.11.2021. Dogodek  je namenjen vsem, ki potrebujete krajši oddih. Še nekaj prostih mest je na voljo. Prijavite pa se lahko na tej povezavi.

Na povabilo Alenke smo se odzvali z degustacijo Sunwarrior napitkov in predavanja o beljakovinah. Naša sodelavka Katarina Katanec je za vse udeleženke pripravila poučno predavanje o vlogi in pomenu beljakovin za mladosten videz in regeneracijo telesa.

Na predavanju so udeleženke izvedele katere so ključne lastnosti beljakovin, zakaj jih potrebujemo in koliko jih potrebujemo. Podrobno je predstavila kakšna je njihova vloga v našem telesu (kako vplivajo na naš organizem, naše zdravje in mladosten videz). Udeleženke so se naučile, kakšen naj bo vnos beljakovin (količinsko) skozi življenje, si znale izračunati svoje dnevne potrebe po beljakovinah in pogledale primer uravnoteženega jedilnika v praksi.

Sledila je pogostitev z rastlinskimi beljakovin Sunwarrior, s katerimi so se udeleženke skozi vse 3 dni dogodka posladkale v obliki sladic in regenerirale v obliki proteinskih shake-ov.

Po jutranji vadbi v soboto so se udeleženke ponovno pred zajtrkom regenerirale z beljakovinskim shake-om.

Po predavanju »Dodajmo življenju kakovostna leta – Kje so moji hormoni?« z Ivico Flis Smaka pa smo jim postregli s poletno sladoledno pitaya-proteinsko bowlo, ki jih je tako navdušila s svojim okusom in živimi barvami, da je zagotovo še dolgo ne bodo pozabile.

Recept za to sladoledno pitaya-proteinsko bowlo lahko najdete tukaj, video recept pa na našem Instagram profilu Superhrana.

Ob bowli so se udeleženke lahko posladkale tudi z zdravo sladico – proteinskimi brownie lučkami.

Poleg vseh ostalih zanimivih predavanj in presenečenj, ki jih je Alenka in njena ekipa pripravila za udeleženke je v soboto po aktivnem programu, sledilo sprostitveno popoldne in zvečer James Bond Woman night. 

Vse, ki bi se rade pridružile ekipi izjemnih pozitivnih žensk, sporočamo, da se ta vikend od 19. do 21. novembra odvija enak dogodek.

Celoten program si lahko ogledate na povezavi VikendZate z Alenko Košir, kjer se lahko na dogodek tudi še prijavite. Dogodek  je namenjen vsem, ki potrebujete krajši oddih. Pripravljen program dogodka je aktualen, strokoven, zabaven, sproščujoč in tak, da boste kljub vsemu našli čas za klepet z najboljšo prijateljico.

Foto: osebni arhiv in Alenka Košir

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE