Veganski brezglutenski pustni krofki

Pred vami je malo drugačen recept za pustne krofke. Recept je primeren za vse, ki si želite lahko in okusno alternativo klasičnim, mastnim in kaloričnim krofom. Spodnji krofki ne vsebujejo glutena, mlečnih izdelkov in maščobe. Prav zaradi tega imajo malo kalorij in so lahko prebavljivi. 

Sestavine za 7 krofkov: 

Postopek: 

  • Najprej zmešamo suhe sestavine in sladkor. Nato primešamo napitek, limonin sok in marmelado. Vse skupaj dobro premešamo in vlijemo v modelčke za krofe. 
  • Pečemo 15 min na 180 stopinj Celzija. Ko so pečeni, počakamo, da se ohladijo in jih nato potresemo z belim sladkorjem v prahu

Poglejte si še posnetek priprave krofkov:

Pripravila: Katarina Katanec, mag. inž. prehrane

Izdelki, ki so uporabljeni v receptu

Deli naprej...
SLEDITE NAM NA
MOŽNOSTI PLAČILA
MNENJA STRANK
E - NOVICE