Košarica
V košarici ni izdelkov.
Čokoladni puding s kolagenom

Čokoladni puding s kolagenom

Za to okusno sladico potrebujete le 3 sestavine in blender. Ne potrebujete pečice in veliko časa, saj boste za pripravo potrebovali največ 10 minut!

Sladica je popolnoma veganska, hitra za pripravo, bogata z beljakovinami in res božanskega okusa! Za vse strastne ljubitelje čokolade in vse, ki si želite nasitno, brezgrešno sladico, primerno tudi za popoldansko malico ali večerjo.


Za pripravo potrebujete:

Priprava:

  • V kozici nad paro stopite čokoladne kapljice ali temno čokolado s 85% deležem kakava in jo ohladite na sobno temperaturo
  • V blender dodajte svilnat tofu (vodo iz embalaže odcedite) in 2 merici kolagen gradnikov Sunwarrior, okus čokolade
  • Na koncu dodajte še stopljeno čokolado
  • Vse sestavine miksajte v blenderju minuto dokler se lepo ne povežejo
  • poskusite z žličko, če vam je okus všeč
  • če želite povečati sladkost, dodajte po želji malo sladila (agavin ali javorjev sirup)
  • če je masa presladka po vašem okusu, pa lahko sladkobo zmanjšate z dodatkom grenkega, 100% kakava
  • mousse / puding prestavite v 2 steklena lončka in ju napolnite do polovice ali 3/4, odvisno kako velike kozarčke imate
  • okrasite s stepeno kokosovo ali sojino smetano in naribano temno čokolado.


Dober tek!

Deli naprej....

Podobne objave

Z vami delimo prvi recept v seriji božanskih pečenih ovsenih kosmičev, ki jih lahko pričakujete na našem profilu v bližnji prihodnosti. Pri pečeni ovseni kaši gre za podobne sestavine kot pri klasičnih ovsenih kašah, le priprava in končni rezultat sta nekoliko drugačna. V kolikor te metode še niste preizkusili, vam toplo priporočamo spodnji recept za slastno beljakovinsko pečeno kašo z okusom bananinega kruha.
Ste že zasledili izraz “pumpkin spice”? Gre se za mešanico začimb, ki jo v tem delu leta v svoje napitke in sladice radi dodajajo predvsem v tujini. Na te hladne dni pri nas na veliko eksperimentiramo s toplimi napitki, ki prijetno pogrejejo v mrzlih jutrih, in zanimalo nas je, kako se bo aromatičen Sunwarrior kakav pomešal s to razvpito začimbno mešanico. Nas je okus prepričal, zate pa predlagam, da se prepričaš sam/a!
Maslo iz oreščkov prihaja v najmanj toliko okusih, kolikor vrst oreškov obstaja, načinov uporabe pa je še veliko več. Čas je, da poskusite še kaj drugega od arašidovega masla na kruhu! Minili so časi, ko smo poznali samo arašidovo maslo. Zdaj imamo na voljo mandljevo maslo, lešnikovo maslo, pa maslo iz indijskih oreščkov in celo maslo iz bučnih semen - kako vedeti, kako kar najbolje uporabiti vsakega izmed njih? Pogosto nam tudi zmanjka idej in domišljija ne seže dlje od tega, da ga namažemo na kruh ali kos sadja. Tu je 10 bolj svežih idej, kako uporabiti maslo iz oreščkov!

SLEDITE NAM NA...

MOŽNOSTI PLAČILA

MNENJA STRANK

.