Naročite se na naše novice in prejmite kupon za
-7% popust na celoten nakup.
-7% popust na celoten nakup.
“Čoko-lino” nostalgija.
Tokrat sem uspela naresti reees dober približek slavnemu “čoko-linu”.
Pri nas sicer ne gre najbolj v promet, vsake toliko pa si ga otroka vseeno zaželita in vedno znova poskušam nove kombinacije. Tale je res najboljša do zdaj. Kombinacija mandljevega mleka, lanu in kokosovega sladkorja res naredi pravi okus.
Uporabila sem rahlo sladko mimy mleko.
V blenderju zmiksaj:
Mandljevo mleko je pripravljeno.
Zmešala sem:
* Lahko pa uporabiš kar Tiger’s kakav, ki je že sladkan z datljevim sladkorjem.
Priprava:
Mleko zavreš in dobro vmešaš vse sestavine. Poskusiš in po želji dodaš še kakav in kokosov sladkor (ali Tigers datljev kakav). Čez lahko naribaš malo temne čokolade za ekstra učinek.
Če želiš, lahko kašo zmiksaš s paličnim mešalnikom, da je res gladka. Jaz to kar preskočim, ker imata otroka raje malo strukture.
Predlagam, da si tole objavo kar shraniš, da bo recept pri roki.
Recept: v sodelovanju z: Manco, Mimmy